Thomas Vermaelen két-három hétig nem lesz bevethető, mivel a tegnapi londoni derbin lábszársérülést szenvedett.

A belga hátvédet 19 perc után le kellett cserélni a Tottenham elleni 2-1-es találkozón.

Vermaelen idáig mindössze egyetlen bajnokiról hiányzott ebben a szezonban, amikor eltiltott volt, így nem utazhatott Birminghambe. A Wigan és a Manchester City ellen biztosan nem játszhat.

"Ez egy lábszársérülés, és két-három hetet kell kihagynia."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Senderos legalább annyira lassú, mint Silvestre! egyik játékosnak sincs jövője a csapatban, Silvestre is az utolsó meccseit játssza, ebben biztosak lehetünk!
14 éve
Törölt felhasználó
Dorisnak igaza van abban, h pl Senderos jobb lenne (miért is adtuk kölcsön?), sőt, még Tom Cruiset is szívesebben láttnám ott.. vagy Hoyteot.
14 éve
Törölt felhasználó
Doris! ne nézd már ennyire amatőrnek Wengert! miből gondolod, hogy félig egészséges játékosokat küld a pályára? az tény, hogy több eset volt már, amikor egy sérülés után visszatért játékos újból kiesett, de egy sérülés után sokkal nagyobb a rizikó az újabb sérülésre! higgyétek el, Wenger tudja a dolgát, nem ma kezdte, semmiféleképpen nem akar rosszat a saját csapatának!
14 éve
Törölt felhasználó
Jah, van oka a sok sérültnek mégpedig az h nem várja meg Wenger h 100% felépüljenek ő simán betesz akárkit aki már lábra tud állni. A legrosszabb dolog amit egy edző elkövethet a játékosai ellen. És ez azért van mert ő is tudja h a sikerhez játszaniuk kell a sztárjainknak, de akkor meg mit dumál h nem vesz többet mert a kicsiknek nem marad esély? itt lenne az esély, de ezek szerint mégiscsak jobban bízik egy fél sérült sztárban mint bármelyik utánpótlás gyerekben. Igazolni kell és kész. a Campbell-Silvestre kettős meg röhejes... :blank:
14 éve
Törölt felhasználó
elképesztő:S
de megselepődhetünk:/
kár érte a védelembe szükség lett volna egy ilyen megbízható ember..

Szólj hozzá