Denilson játéka kétséges a Wigan elleni bajnoki mérkőzés előtt. Arsene Wenger az Arsenal TV-nek adott friss nyilatkozatot, abban elmondta azt is, hogy Thomas Vermaelent idén már nem látjuk.

Robin van Persie-nek nagy valószínűséggel nincs semmi baja, tehát jól sikerült a visszatérése.

"Denilsont meg kell vizsgálnunk. A combja sérült meg, de rajta és Vermaelenen kívül nincs új sérült. Úgy néz ki, hogy utóbbi három hetet hagy ki, tehát az idényének vége."

"Van Persie nagyszerűen tért vissza. Meg kell még vizsgálnunk és ott eldől minden. Kockáztattunk egy kicsit, mert meccshiánya van. A hátralévő bajnokikon számítok rá."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
Extrémen érzékenyek a játékosaink. Folyton sérülnek. Ezzel nem lehet mit kezdeni :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
itt már nincs más lehetőség IGAZOLNUNK KELL a nyáron embereket :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
huuuh azért Persie mit művelt a nagy "meccs hiányos" álapotában :O
csodás játékos,csak ne lenne sérülékeny:/
am kell 1-2 klasszis csatár és akkor a 16 nál nem áll meg a tudás
nézzétek meg Robin a gólok előtt milyen Zseni passzokat ad :coolsmirk:
14 éve
Törölt felhasználó
érdekes, hogy a szezon elején kiesett a 8 gólos Van Persie (oké, ő visszatért a hajrára, de benne lett volna legalább 22-25gól), és a szezon végére elfogytak a legeredményesebb játékosaink, a 19 gólos Fabregas, a 11 gólos Arshavin, és a 8 gólos Vermaelen...de még mindig van egy 12 gólos Bendtnerünk! csak be tudjuk fejezni már ezt a szezont!:D
14 éve
Törölt felhasználó
Inkább egy rémálom. Talán az elmúlt évek, de talán minden idők legnagyobb Arsenal sérüléshullám söpört végig a csapaton, ebben a szezonban. Most van 9-10 sérült. Már volt egy ilyen Novemberben, Januárban és most. De mihelyst kilábaltunk egy sérüléshullámból 2-3 hétmúlva jött a még nagyobb... Asszem Decemberben volt a legnagyobb, akkor 13 játékos volt sérült egyszerre.

Gallas, Vermaelen, Dj, Gibbs Song, Ramsey, Fabregas, Arshavin


4 középpályás és 4 védő. Nagyon jó.

Szólj hozzá