Az Arsenal volt a vendég a White Hart Lane-en. Mindkét csapatnak kötelező volt a győzelem, mert a Spurs a 4. helyért, az Arsenal pedig a bajnoki címért harcol(t).

A meccs egészén az Arsenal dominált. Sorra alakították ki a helyzeteket, de lövésig ritkán jutottak el. A pályán szépen átjátszották magukat, de a Spurs kapuja előtt valahogy elfogyott a tudomány.

A Tottenham az 50. perc előtt már 2 góllal vezetett, de mindezek ellenére a nyomást mégis Wenger fiai jelentették.

A meccs első félidejében Vermaelen sérülését követően Silvestre lépett pályára, a második játékrészben pedig Walcott és a sérüléséből visszatérő Persie lépett pályára.

Az utolsó 10 percben az Arsenal összeszedte magát és sorra alakította ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Bendtner a 85. percben be is talált, de egyenlítő találat nem érkezett, 'hála' Gomes nagy védéseinek.

A vereséggel a hátrány már szinte behozhatatlanná vált. Matematikai esély van a bajnoki címre, de a trófea nyeréshez nagyon sok szerencsére lenne szüksége a csapatnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (379)

14 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz képest Clichy-t mennyire nem láttam jónak a csapatban még úgy december környékén... mostanság őt tartom a legmotiváltabbnak.
14 éve
Törölt felhasználó
ehhez a vitahoz addimaker es ericesc annyit mondok h clichy,campbell es foleg rosi,RvP voltak akik nyerni szerettek volna es itt mese nincs akinek nem tetszik nyugodtan mondja meg a velemenyet. . . .
14 éve
Törölt felhasználó
Végül is csak az FA kupa döntő volt a tét!Ne beszélj már badarságokat!
14 éve
Törölt felhasználó
EriCesc: Lényeg hogy szerinted a pompey elleni meccs a tottenham játékosoknak olyan volt, mint az Arsenal elleni...ugyanolyan forma,hozzáállás,védelmi kényszer (pompey ellen kétlem,hogy így védekeztek volna,mint tegnap...végül is sanszos,igazad van) de 1 szó mint 100: hagyjuk...vakon jani vagy...
14 éve
Törölt felhasználó
Játékosértékelés nem lessz?a multkori Barca elleni meccs után sem volt ha jól emlékszem de lehet hogy csak én tévedek....

Szólj hozzá