Ledley King, aki felépült a combsérüléséből, az Arsenal elleni derbin léphet újra pályára. A 29 éves középhátvéd ebben a szezonban mindössze 15 bajnoki mérkőzésen játszott, s még át kell esnie orvosi vizsgálatokon az összecsapás előtt, hogy döntsenek az esetleges visszatéréséről.

Nico Kranjcar kihagyhatja a Spurs otthonában rendezett örökrangadót. A horvát válogatott középpályás a Portsmouth elleni FA-kupa-elődöntő 79. percében váltotta David Bentleyt, majd szedett össze egy rúgást a bal lábára.

Wilson Palacios esetében nincsen kérdés, hisz összegyűjtött tíz sárgalapot, így eltiltás miatt nem fog pályára lépni a találkozón, míg Aaron Lennon az ágyéksérülését követően visszatért az edzésbe, ám a játéka közel sincs sok esély.

Végül pedig Harry Redknapp rendelkezésére állhat a szerdai meccsen Younes Kaboul és Kyle Walker. Ők ketten még a keretbe sem voltak nevezve a Pompey elleni mérkőzésen.  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Hirtelen úgy értelmeztem, hogy ide az Arsenalba térhet vissza, mondom mivan?:D
14 éve
Törölt felhasználó
Van Persie kezdőbe rakása nagy butaság lenne! Sztem még közel sem olyan fitt mint a többiek. Elég lesz neki fél óra is a végjátékban! Így is sokat segíthet majd! Nagy öröm h visszatérhet :). Szerdán kötelező a 3 pont megszerzése, mindegy mien góllal de meg kell nyerni :). GO GUNN
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson:
a kommentem elött ottvan hogy nembiztos hogy jól fordítottam...
14 éve
Törölt felhasználó
má azt hittem hogy a Jimmy xD (tom gyenge volt de nézzétek el hosszú napom volt/van)
14 éve
Törölt felhasználó
Valamiért azt érzem, hogy bajnokok leszünk. Azért mert, Robin visszatért, akár kezdő is lehet holnap ?! (ArshavinLOVE) És hát remélem megint beindulnak az ágyúk, mert most tért vissza a világklasszis csatárunk! Érzem, hogy fog még bukni a Ch. 10 gól a hátrányunk. Minden meccsen lőni kell 5-6 gólt és nem szabad gólt kapni és bajnokok vagyunk!

Szólj hozzá