A tegnapi nap folyamán megmérkőzött egymással a dél-londoni Charlton és az észak-londoni Arsenal az Akadémiai Ligában, s bár a hazaiak vezetést szereztek az összecsapáson, majd elég hosszú időn át tartani is tudták az előnyüket, végül mégis az Ágyúsok győztek, s zsebelték be a három pontot.

A találkozó 29. minutumában született meg az első találat, méghozzá Adebayo Azeez révén. Az Athletic góljára egészen a 73. percig nem érkezett válasz, akkor azonban érkezett Benik Afobe, s egyenlíteni tudott. Ezután hét minutumot kellett várni a döntő találatra, amelyet a csereként beállt Zak Ansah szerzett meg a vendégeknek.

Bould tanítványai, akik magabiztos fölénnyel vezetik a bajnokság A-csoportját, legközelebb a Coventry City otthonába látogatnak, s lassan készülhetnek a rájátszásra...

Az Arsenal kezdőcsapata...: McDermott, Angha, Meade, Yennaris, Boateng, Hajrovic, Deacon, Özyakup, Aneke, Freeman, Afobe.

...és cseréi: Byles, Dunn, Obed, Neita, Ansah.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat a srácoknak!!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg ha tényleg érkezne ő is meg Chamakh is amire kevés esélyt látok, akkor Bendtnert kéne elpasszolni meg Eduardot és Velát meghagyni 4. számúnak. Bendtner többet ér most ez a szezon után mint egy 4. számú csatár...
14 éve
Törölt felhasználó
agyuboy92!Máskor próbált meg légyszíves egy hsz-ben összesűríteni a mondandód,szerintem az admin-ok is értékelnék!

"Most ha egy ajánlat érkezne onnan, lehet, hogy belemennék" - Ezt a mondatot pedig a Premier League-re értette,és nem az Arsenal-ra!A PL-ből pedig több klub is érdeklődik iránta(MU,Liverpool)!
14 éve
Törölt felhasználó
ez olyan magas labda volt wenger felé--> "Most ha egy ajánlat érkezne onnan, lehet, hogy belemennék"
14 éve
Törölt felhasználó
igazolások:
érk.:Villa 30-35m,hazard 10-15,richards 10,nouer10,chamack ingyi,rodwell 10,young(nem hiszem)15-20.-->70-80
táv.:silvestre ingyi,fabianski 5-8,vela 10-12 rem nem csak azaz érzésem,eduardo lehet 10-15-->30 misi =-40-50 misi BELEFÉR ;)

Szólj hozzá