A Goal.com értesülései szerint Wenger erősen érdeklődik a Barcelona 22 éves tehetsége, Martin Caceres iránt. Az ifjú játékos jelenleg a Juventusnál kölcsön-szerepel, a Zebrák szeretnék végleg megszerezni.

Az uruguayi játékos rendkívül sokoldalú, mert a védelem jobb oldalán és belső védőként is képes kiemelkedőt nyújtani.

Jelentések szólnak David Villaról is. A spanyol játékos valószínűleg távozik nyáron a Valenciatól, potenciális kérői az Arsenal és a Manchester United. Állítólag maga a Valencia kereste fel egy ajánlattal a MU-t, de a manchesteriek sajnálnak rá 40 millió fontot. Ferguson jelenleg nem cáfol, de nem is szeretné kommentálni a Villaval való kapcsolatukat.

A CaughtOffside értesülései szerint a németek egyik legnagyobb kapus tehetsége, Manuel Neuer érkezhet a klubhoz. Nagy valószínűséggel az ifjú portás lesz az első számú kapusa a német válogatottnak a VB-n.

Sokak szerint az érkezésére nincs sok esély, mert Wenger ragaszkodik Almuniához, valamint Arsenalnál olyan tehetségek várnak bevetésre, mint Mannone vagy Szczesny.

A Lazio 23 éves kapusa, Fernando Muslera meghosszabbította szerződését, így valószínűleg nem fogja elhagyni jelenlegi csapatát. Az uruguayi játékos 5 évre írt alá a római csapattal. Korábban a Manchester Uniteddel és az Arsenallal is szóbahozták.

Spanyol értesülések szerint az Arsenal kész ajánlatot tenni a Valencia szélsőjéért, David Silvaért. A játékost az utóbbi években már összehozták az Arsenallal, de sokan úgy vélik idén távozni fog. Az ára körülbelül 20 millió euró.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
hm nagyon jó lenne silva-david kettős de valljuk be kevés az esély rá...h pont hozzánk jönnének....neuer én is örülnék de nekem még almunia is megfelel még 1 évig...
14 éve
Törölt felhasználó
Egy Villa-Silva kettős elférne a csapatban úgyérzem! Sőt Neuer is jó választás lenne kapusposztra!
14 éve
Törölt felhasználó
ja :D :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudjátok hol lehet fogadni arra, hogy Wenger hány embert fog venni a nyáron ? Mert sztem ha 4 vagy annál többet vesz akkor annak biztos van vagy 2000 szeres szorzója. egykét ember megtehetné pár ezer magyar forinttal és milliomosok lennének :D
14 éve
Törölt felhasználó
:D

Szólj hozzá