Arsene Wenger a Barcelona elleni 4-1-es BL-vereség után (összesítésben 6-3 a katalánoknak) belátta, hogy igazolnia kell néhány új játékost - állítja a Premier League hivatalos oldala.

Tavaly nyáron az Ágyúsok mindössze egy jelentős igazolást bonyolítottak le, mégpedig Thomas Vermaelenét, aki 10 millió fontért érkezett az Ajaxtól. A 2010/11-es idény elején vélhetően nagyobb aktivitást fog tanúsítani az Arsenal.

Az biztos, hogy kellenek az új játékosok, de ezen még ráér gondolkodni.

Most egy olyan szakaszban vagyunk, amikor fejlesztjük a játékosainkat. Walcott és Bendtner 22 éves, Diaby és Denilson is 22-23 között van. Évről évre jobbak ők is, és bizonyítottak.

Fiatal együttesünk van, és jó az, amit csinálunk. Hat-hét olyan futballistánk van, akik 23 év alattiak. Mindezek ellenére hiányzott az érett futball tegnap.

Wenger együttese három pontra van a listavezető Chelseatől a Premier Leagueben, és a szerdai Tottenham elleni összecsapás kulcsfontosságú lesz.

A legfontosabb, hogy regenerálódjunk. Nem játszottunk rosszul a BL-meccsen, de sok volt a bosszantó hiba. Most egy derbi következik, amely maximális koncentrációt igényel.

A morális állapot miatt izgulhatok kicsit, de fontos, hogy túltegyük magunkat a múlton, mert több pontot nem bukhatunk a bajnokságban. Teljes mértékben a Premier Leaguere kell irányítani a figyelmünket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (71)

14 éve
Törölt felhasználó
háát valószínűleg volt pár oldal, aki innen lelopta a hírt, aztán el is hitték, hogy Persie eligazolt.. SZÉP ÁTVERÉS!! :P 🐍 :DD
14 éve
Törölt felhasználó
sporthirado.hu-n olvastam de már leszedték a hírt mer tegnap rákerestem
úgy hogy ezek szerint csak éjezgetés volt
az a lényeg hogy Chamakh már biztos a mienk 4 évre ;-P :D :coolsmile:
14 éve
Törölt felhasználó
arno,
ÁPRILIS 1.
pff.
14 éve
Törölt felhasználó
figyeljetek csak 1-2 hete még azt olvastam az egyik oldalon hogy Van Persie a AC Milanban folytatja :gulp: :-S
erről ti mit tudtok ??????????

Szólj hozzá