Az Arsenal a Nou Campba látogatott az előző 2-2-es meccs visszavágójára.

Az Ágyúsoknál több sérült volt, mint például Song, Gallas és köztük az egyébként is eltiltott Fabregas. A Barcánál Pique és Puyol eltiltás, míg Ibrahimovics sérülés miatt hiányzott.

A meccs egészén a Barca akarata érvényesült. A Katalánok akkor, amikor és azt csinálták az Arsenallal, amit akartak. Kisebb ellenállás volt, de azt a hazai csapat elnyomta.

Az Arsenal a meccs elején vezetéshez jutott, de a lazán játszó Barca simán lefocizta a 'foghíjas' Arsenalt.

A csapat tehát búcsúzott a BL-től, de a bajnokság megnyerésére még van esély!

(Késő délután jelentkezek majd egy blogírásssal, amelyben erről a témáról bővebben írok...)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (280)

14 éve
Törölt felhasználó
CeSc te hülye vagy. GRT!:DElőször is 1,83...
Másodszor is nem mondtam olyat!:D
Harmadszor is vegyél fel MSN-re!
14 éve
Törölt felhasználó
cesc444: nem volt hosszú karriered itt az oldalon, a gyönyörű kommenteddel elnyerted méltó jutalmad, egy BANN-t.. grat!

*Cesc* pls ne itt rendezzétek le a problémáitokat, mert erre sztem senki nem kíváncsi!
14 éve
Törölt felhasználó
henry011: Te ugatsz és te vagy itt a legnyomorékabb elmeséled mindenkinek, hogy 2m magas vagy meg ilyen izmos meg olyan kemény...Aztán megmondták, hogy egy szar ember vagy!!! Ha akkora szád van miért a neten mutatod ezt meg??? ILYET CSAK AZ OLYAN SZAR EMBEREK CSINÁLNAK MINT TE!!! Az meg, hogy reklámoztam az oldalamat egyrészt semmi közöd hozzá a másik meg az, hogy a ps-nek a tulajdonosával jobba vagyok és ő engedte meg!!! Én csak az Arsenal fanokért csináltam az oldalt és nem másért. Lehet nem a legprofibb Arsenalos oldal de arra jó, hogy friss információt tudjak közölni a "ágyus" társaimnak. Az oldalamon az engem utáló Almunia57 jelentkezett hírírónak szóval ennyir erről...(Télleg sry mindekitől, hogy ezt így ilyen formába közöltem és sajnálom ha bannolnak de ez nem mehetet így tovább, hogy ez a két .... beszólogat állandóan mikor a focihoz nem értenek) GoGunners!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Szerintem kapus poszton még nem is akkora nagy a baj, bár oda is igazolhatnánk egy embert. Mondjuk Benaglio-t a Wolfsburgból (10 millió körül mozog) vagy Akinfejevet.
+ egy fiatal de mégis tapasztalt jó szervezőképességű középpályást. Itt Hamsíkkal, Gourcuff-el (bár egyikük sem aprópénz) vagy egy Barnettával (Leverkusen) példálóznék. Szélre pedig egy Valon Behramit (WHU) gondoltam. Bár inkább angolokkal kéne próbálkoznunk, a szabály miatt.
A csatársorba Chamach érkezik, esetleg H. Almeida vagy egy fiatal angol.
Én Wenger helyében közülük válogatnék.
:)
14 éve
Törölt felhasználó
ebbe az igazoljunk-ne igazoljunk témába az a nehéz,h véleményem szerint megvannak a kellő emberek,a minőségi játékosok,de mindig elhullanak...azért szezon elejét megnézve,a pár vereséget leszámítva elég jól ment a csapatnak,pl a Spurs ellen,de szinte minden meccsünkön löttünk 2-3-t...ugyhogy sztem ezzel nem is volt gond.aztán kidőlt van Persie,már nem volt az igazi,aztán arshavin is sztem összetört amiatt h az oroszok nem jutottak ki a vb-re...a barca meccs meg alakulhatott volna máshogy is ha teljes kezdővel ki tudunk állni,lehetett volna esélyünk...de senkit se lehet hibáztatni,mert ettől a kerettől azt kell h mondjam szép teljesítmény!a játékos állomány szinte össze se hasonlitható a barcáéval,és a költségvetése sem!azért ne feledjük h ők 25 milliokat dobálnak ilyenekre h Chygrynsky,meg ilyesmi...mi ennyit nem tudunk költeni!az orvosi stáb is egy jó kérdés,mert ha annyira szarok lennének,akkor nem az Arsenalnak dolgoznának,ugyanakkor azt se lehet felróni h ellenünk durvábban játszanak...nem tom mi lehet ott a gond,de ez nem normális h egy bl meccsen 5 kezdő játékosunkat és mellette minőségi cseréket is hanyagolnunk kell!

Szólj hozzá