Hírek /

Gallas és Arshavin is három hetet hagy ki

William Gallas és Andrey Arshavin várhatóabn három hetet hagy majd ki sérülés miatt.

Mindkét játékos lábszársérülést szenvedett a Barcelona elleni 2-2-es döntetlen alkalmával. A francia bekk sérülése kiújult, az orosznak ez egy új probléma.

Cesc Fabregas hat hetes kihagyásra kényszerül a szárkapocscsontjában keletkezett repedés miatt. Gael Clichy és Denilson játéka kérdéses a Wolves ellen, de később azért tisztább lesz a kép őket illetően.

"Olyanok vagyunk, mint egy hadsereg, akik most tértek vissza a csatából. Van pár sérültünk, de regenerálódnunk kell és a következő meccset megvívni. 24 óra múlva okosabbak leszünk, és eldől, kik játszanak."

"William lábszársérülése kiújult. Három hétig nem lesz bevethető. Arshavin szintén ennyit hagy ki, neki is lábszárgondja van."

"Gael Clichy a hátában érzett fájdalmat. Lehet, hogy neki is pihenésre lenne szüksége, de még megvizsgáljuk. Denilsonnak az ágyékával vannak problémái, ez is vizsgálatra szorul."

"Az elsőnek említett nevek nem játszanak a hétvégén, de Clichy és Denilson felépülhet."

A növekvő gondok ellenére Wenger úgy érzi, hogy csapata mindkét fronton alkothat még.

"Itt van nekünk Silvestre és Campbell is. Rosicky, valamint Eduardo is beugorhat, plusz Vela."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

10 éve
Törölt felhasználó
Á ezek nagyon rossz hírek!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Wolves ellen:
Manu
Sagna Silvestre Verma Traoré
Song
Nasri Diaby
Rosi Dudu Merida
én így játszatnám a fiukat,egy páran bizonyíthatnának,pl.Dudu,Rosi,Merida,Nasri meg belejöhet az irányításba.
A Barca ellen pedig
Manu
Eboué Sol Verma Clichy
Song
Nasri Diaby
Walcott Bendő Rosi?
?=nemtom:D
ui.:
Walcott nem azért kezdene,mert most golt rugott,hanem azért,mert Gyors,és nekünk támadni kell,bele kell mennünk egy adok-kapokba,mint 2 éve a Pool ellen
10 éve
Törölt felhasználó
faxa...:-S
10 éve
Törölt felhasználó
Húú bakker milyen érdekes dolgot olvastam egy magyar sportoldalon a szerdai meccsünkről. Nem linkelek, mert nem lehet így elmondom pár szóban. Szóval a Barca szerdán nem 4-3-3 ban játszott hanem 4-2-4 ben. Itt már Pedro és Messi is Ibránál voltak, a védekezést meg feltolták a középpályáig. Az Arsenalnál a labda az első félidőben csak 9 percig volt. Ennek a hátránya az, hogy a végére elfáradnak, és ez itt is kijött. offensive pressing a neve ennek.

Kb ennyi röviden, aki ezt tudta annak bocs, de nekem ez érdekes :)
10 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom mi van a srácokkal, de mostanában olyanok, mintha cukorból lennének. Vagy csak nem tudják kkordinálni a mozgásukat 28-30 évesen? Nem értem, és folyton emiatt szopunk :coolgrin:

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek