Cesc Fabregas úgy gondolja, hogy Theo Walcott a sírból hozta vissza a Barcelona elleni mérkőzés során a csapatot.

A spanyol középpályás lőtte az egyenlítő találatot büntetőből, de előtte a villámléptű angol is megvillant és szépített.

"Theo jelentette a különbséget, sokszor a védők mögé került. Sok fejfájást okozott a Barca védőinek és az este legjobbja volt nálunk."

"2-0-nál a padlón voltunk. Soha nem gondoltad volna, hogy képesek vagyunk visszajönni a meccsbe. Az első félidőben közünk nem volt a labdához. A második játékrészben két nagyszerű gólt szereztek, de kiválóan hajráztunk. Nem sokan képesek erre egy ilyen ellenféllel szemben."

"Összességében egy csodálatos meccs és egy újabb jó tapasztalat volt ez. Életem végéig emlékszem erre majd. A sérülésem persze beárnyékolja a dolgokat, de ha nem lettem volna az összecsapás előtt is az, akkor sem csináltam volna semmit sem másképp."

A visszavágó egy újabb késhegyre menő csatát fog hozni kedden a Camp Nouban. A Barcelona egyértelmű esélyes, de ha az Arsenal úgy kezd idegenben, mint ahogy a hazai meccsét befejezte, lehet esélye. Az eltiltott kulcsjátékosok hiánya már csak fokozza a dolgokat.

"A csapat nélkülem is meg tudja csinálni. A Barcelona is elvesztett fontos embereiből kettőt, mégpedig Carles Puyolt és Gerard Piquet. Nélkülük ők sem ugyanazok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem hittem volna, hogy Theo ekkora lökést tud nekünk adni! Arshavin helyett alapból őt kellett volna kezdetni, úgy talán az elején is több veszélyt teremthettünk volna a Barcelona kapuja előtt! De mostmár mindegy! Egy a lényeg, harcolunk, amíg van remény!
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem mind1 kik lesznek a kezdőben,csak 1x látnám már h csúszunk-mászunk a labdáért,küzdünk,lövünk....
Ha mindenki úgy játszik mint tegnap Nasri akk minden esélyünk megvan és ez most nem elfogultság.
2 éve is sikerült Milánóban..... Katalóniában miért ne sikerülhetne!!!!
Ha küzdünk és kikapunk 2-1re akk azt mondom h le a kalappal a csapat előtt mert akk igen is partnerek leszünk máshogy nem tudom elfogadni a kiesést!!!!!!!!!!!!
Go Gunners forever!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Am. engem naon idegesített az h Dani Alves mindig teljesen üres volt! Ezt nem szabad hagyni, mert igaz h tegnap nemvolt jó meccse de am. életveszélyes az a majom!
14 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén nem szabad Campbell-t játszatni h a Barca ellen fitt legyen! Cesc helyett Nasri-t, Arsha helyett Rosi-t, Sagna helyett Eboue-t tenném be a kezdőbe jhéten! Walcott meg majd beállhatna egy 30 percre. :) A hétvégén pedig mindenféleképpen Dudu-t játszatnám Bendő helyett, h kedden majd csereként ő is beállhasson! (elég nagy meccshiánnyal küzdhet) :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Kezdőm keddre:Almunia-Eboue-Song-Vermaelen-Clichy-Diaby-Denilson-Nasri-Rosicky-Walcott-Bendtner

Szólj hozzá