A címvédő Barca látogatott az Arsenal otthonába, hogy lejátssza az odavágót.

A vendégek keretében ottvolt az egykori Ágyús, Thierry Henry is. Az Arsenalnál Gallast, Cesct és Arsavint drótozták össze az utolsó pillanatokban.

Az első félidőt a Barca végig támadta, minden téren az Arsenal fölé emelkedett. Almunia óriási védéseinek köszönhetően a vendég csapat nem tudott vezetést szerezni.

Az első félidőben megsérült Gallas és Arsavin, így őket Wenger kénytelen volt lehozni.

A második játékrész 42. másodpercében Ibrahimovics lőtt az Arsenal kapujába, majd néhány perccel később ismét betalált.

Az Arsenalnál a fordulópontot Theo becserélése hozta, ő Sagna helyére érkezett. A beállítás után néhány perccel betalált az ifjú angol játékos.

A mérkőzés végére az Arsenal kezdett ébredezni és az utolsó percekre adott életjelet a csapat. A 86. percben egy szép támadást követően Cesccel szemben szabálytalankodott Puyol. Az Arsenal büntetőhöz jutott, Puyolt kiállították. A büntetőt Cesc értékesítette. Utólag kiderült, hogy Fabregas komolyabban megsérült az ellene elkövetett szabálytalanság közben.

A meccs kezdetén az Arsenal játékosain lehetett érezni a félelmet. Túlságosan tisztelték az ellenfelet, így több alkalommal könnyedén átjátszották magukat a Barca játékosok.

A visszavágóról több ember hiányozni fog, Cesc biztosan (eltiltás). Reméljük akkor több köze lesz a csapatnak a meccshez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

14 éve
Törölt felhasználó
Összességében ez egy nagyon rossz meccs volt. (Nem szeretnék csúnyább dolgokat használni, pedig mondhatnám ,hogy kikúrt fosok voltunk :) ) Azt nem hiszem, hogy akármelyik optimista is tagadná ezt. Nézzük csak meg az 1. félidőt. Valami katasztrófa volt. Hihetetlen. Mint az öt éves óvodások. Ha eléjük került a labda rögtön belerúgtak amerre álltak és eladták. Siralmas volt nézi. Egyedül Almunia és Nasri teljesítményére mondom azt, hogy oké. És még nem is beszélve a két új sérültről. Mi sem hiányzott jobban.
Na akkor a második félidő. Azt hittem Wenger mond nekik valami bátorítót (kapnak csokit, ha megtartják a labdát) de NEEEMMMM, rögtön a 20 másodpercben gól. Almunia mit csinált??? Aztán egy újabb gól. Már kettő null és még sehun semmi. Ezután keztünk el valami értékelhetőt csinálni. De eddig ezt miért nem lehetett? Walcott gólja szerintem nagyon szép volt. Majdnem örültem is neki. Aztán a 11-es ről annyit, hogy szerintem nem volt az de megérdemeltük, mert a bíró ott fújt addig a Barca-nak ahol csak lehetett. (pl. Cesc tiszta labdája)
Fabregas belőtte, de megsérült.
És tulajdonképpen ennyi. Szerintem itt kiestünk. Semmi jóra nem számítok a Nou Camp-ban.
14 éve
Törölt felhasználó
Először is respect Almuniának mert amit művelt az emberfeletti volt sztem, bár az első gólba talán egy kicsit benne volt, de én nem hibáztatok senkit a csapatból, a sírból hoztuk vissza a meccset és ha nem is jutnánk tovább, akkor is a becsületünket megvédtük! Az előbbiekhez hozzászólnék annyit h én nyilvános helyen néztem a meccset kb 20 semleges szurkoló 60 barcas akinek a nagyrésze divatszurkoló volt, és volt 3 arsenalos ebből egy én voltam. Ja és volt még kb 10 spanyol nemzetiségű drukker! Ami ott tegnap este lement az hányinger volt, a spanyolok Cesc tizijénél és az előtte levő szabadrúgásánál kifütyülték a saját játékosukat, ez már undorító mert pl én soha nem tudnék ilyet tenni egy Gerával v Dzsudzsákkal. Az asztalunk pont egy 15-20 fős barcás társaság előtt volt és össze vissza hadováltak minden baromságot én viszont nagyon büszkén ültem be eléjük arsenal mezbe, fújoltak is de 2-2 nél csak megemeltem a sörömet és annyit mondtam egészségetekre:D szóval nekem is rengeteg ismerősöm lett barca drukker tavaly óta de ha nem nyertek volna 6 trófeát, vajon akkor is ennyien lennének????? Sztem a divatszurkolás a legmocskosabb dolog a világon!!! én kb 10 éve arsenalos vagyok és életem végéig az is maradok, szval legyünk büszkék az ARSENALRA és Basszátok meg divatszurkolók!!!!!!
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én úgy számoltam h RVP a ManCity meccsnél már lefog ülni a padra. ami sztem nagy erösités
14 éve
Törölt felhasználó
Denilson sztem kifejezetten jóvolt. Nekem mostanában megint tetszik a játéka.
14 éve
Törölt felhasználó
MainGunna ez engem is idegesít, ahogy az is, h mindenki akit nem érdekel a foci, csak menőnek akar tűnni h ismer 3 játékost elkezd a Barcának drukkolni...
De am. én bírom őket, mert szépen játszanak, messi pedig egy zseni, akinek nem nagy a pofája és ilyenből kevés van.

Szólj hozzá