Arsene Wenger nyilatkozatában elmondta, hogy a Premier League-et nagyobb dicsőség megnyerni, mint a Bajnokok Ligáját.

Az Arsenal mindkét fronton versenyben van, és szerda este a Barcelonával csapnak össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Wengert megkérdezték az összecsapás előtt, hogy szerinte nehezebb-e megnyerni a Premier League-et, mint a Bajnokok Ligáját.

Lehet rajta vitázni, de szerintem igen. Miért? Mert a négy angol csapat közül valamelyik mindig ott volt a BL-elődöntőben.

Csak azért nem tűnik nagynak a bajnoki siker, mert egy BL-győzelem jóval nagyobb csinnadrattával jár.

Ha csak a futballt nézzük, szerintem egyformán nehéz megnyerni mindkettőt. Persze ha az egyik trófeát begyűjtjük a kettő közül, akkor nem fogjuk telesírni a párnánkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
nem szabad a bl-t eldobni. ha tuljutunk a barcan akkor ott mar lesz gallas es rvp is szoval elodontoben -dontoben akar egy eboue,gallas,vermalen,clischy-song,diaby,cesc-nasri,rvp,rosicky kezdovel barki ellen van esely mig a pl-ben a 2 rivarisnak 2x kell botlani es ha ebbol az egyik a rangado kell hogy legyen
14 éve
Törölt felhasználó
Hát számomra az is meglepő volt, ahogyan az Everton kikapott a Sportingtól.
14 éve
Törölt felhasználó
jó persze, a körülmények se elhanyagolhatóak, meg az se, hogy a Juve elég gyenge formában van manapság! de az is biztos, hogy az angol csapatok bárkivel felveszik a versenyt, legyen az az Arsenal vagy akár a Fulham!
14 éve
Törölt felhasználó
Tedd hozzá egy 10 emberrel játszó Juve-ból! ;-PMeg egy Mágikus Magyarral:D:D
Elég necces lesz megnyerni a PL-t...De ha most nem is, jövőre csak nyerünk vmit.GG! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
"Lehet rajta vitázni, de szerintem igen. Miért? Mert a négy angol csapat közül valamelyik mindig ott volt a BL-elődöntőben" - ehhez még hozzátenném, - ami azért nem elhanyagolható tény -, hogy a PL 11. helyén álló Fulham szépen fogalmazva a szart is kiverte az ősszel még BL-ben szereplő nagy Juventusból...de ez csak egy tény a sok közül! a Premier Leagueben szereplő csapatok felvennék a harcot, bármely európai klubbal, és szerintem nagyobb dicsőség lenne egy ilyen kemény, vontatott és fárasztó szezon után felérni a PL csúcsára, mint megnyerni a BL-t...tehát ha választhatnék, és kérhetnék egyet, akkor habozás nélkül a Premier League trófeát kérném;)

Szólj hozzá