Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Eduardo még mindig a felépülés útján halad, miután a horvát csatár jelenlegi formája még hagy kívánnivalót, főleg a sérülése előtti időszakhoz.

"Úgy gondolom, hogy még mindig nem teljesen fitt, még mindig a felépülés útján halad." - védte meg játékosát Arséne Wenger.

"Még nem teljesen van ott, ahol a sérülés előtt, de a jelek pozitívak. Egyre jobb és jobb lesz, de tudtuk is, hogy hosszú időbe fog telni, mire teljesen visszatér a korábbi, jól megszokott formájához." - tette hozzá.

Eduardót a tavalyi nyári szünet előtt operálták meg másodjára, s ezt követően néhány, mondhati kötelező izomsérülést szenvedett. A szezon folyamán volt, hogy a 27 éves játékosnak kellett volna gólokkal helyettesíteni a sérült Robin van Persie-t és Nicklas Bendtnert, azonban ez nem túlzottan sikerült.

"Ne feledjük el, hogy a tavalyi szezon végén volt egy második operációja, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy visszatérjen a sérülése előtti formájához. Ezután volt egy pár izomsérülése is, de most úgy érzem, hogy kezd újból belejönni."

"Egy darabig egyáltalán nem találta azt a teljesen lehengerlő, átütő formáját. Az elmúlt két-három hét folyamán azonban már az edzéseken jól látni, hogy kezd visszatérni a régi énje." - fogalmazott a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Arshavint pihenteti Wenger! Almunia-Sagna-Sol-Song-Clichy-Fabregas-Denilson-Diaby-Theo-Bendő-Rosicky
14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem, hogy igaza van Wengernek, mert mindig jól jön egy jó Eduardo a csapatba! Idén nem sok említésre méltó meccse volt, legalábbis többet vártam volna tőle. Az utóbbi hetekben elég keveset játszott, úgyhogy tényleg csak Wenger tudhatja milyen formában van.
14 éve
Törölt felhasználó
Így van!
Most én betenném a kezdőbe!
És ha nem megy neki behozni Bendtnert 65. körül,de türelmesnek kell lenni,szerintem egy ilyan sérülés után a VILÁGON SENKINEK nem menne 1-2 évig a játék.
14 éve
Törölt felhasználó
így van kicsit türelmesnek kell lenni vele...de ha sajnos nem nyeri vissza akkor sajnos lapát...
14 éve
Törölt felhasználó
iden sokszor inkabb fejben nem ereztem ot olyan pengesnek mint regen, 1 igazan dudu-s mozdulat volt meg nyaron a pompey ellen a megkerulos csel es utana golpasz diabynak

Szólj hozzá