Frusztráló mérkőzést hozott a Birmingham-Arsenal összecsapás, mivel a vendég csapat az utolsó pillanatig tartotta egygólos előnyét, amelyet a hajrá kezdetén szereztek.

Kedvező volt az időjárás a St. Andrewsban a mai napon, így erre nem lehet fogni azt, hogy egy ponttal tért haza a csapat. Az Arsenal játékára leginkább a támadások voltak jellemzőek, mint az megszokott. A védelemmel problémák nem voltak (egészen az egyenlítésig), a támadások pedig többnyire elhaltak.

A Birmingham City játékstílusának minden elemét láthattuk, ezek pedig a durvaságokra, illetve a sportszerűtlenségre épültek. Howard Webb sporttárs döntései is megkérdőjelezhetőek voltak a legtöbb esetben, ám ezek mégsem kifogások, mert a körülmények ellenére győzni kellett volna.

Mikor már mindenki azt hitte, hogy 0-0 lesz a meccs vége, Samir Nasri távoli löketével vezetést szerzett az Arsenal. Az egyenlítés az utolsó percben esett, ugyanis egy középreadott labdát Almunia elég furcsán próbált öklözni, és gyakorlatilag gólt lövetett Kevin Phillipsszel.

Az Arsenal ezzel együtt sok helyzetet kihagyott, amelyek fölött nem lehet szemet hunyni. De ahogy mondani szokták: innen szép bajnokságot nyerni...

Birmingham 1-1 Arsenal
Gól: Phillips (90.) ill. Nasri (81.)

Sorozat: Premier League
Helyszín: St. Andrews Ground, Birmingham
Időpont: 2010.03.27. 16:00
Játékvezető: Howard Webb

Birmingham:  Hart - Carr, Johnson, Dann, Ridgewell - Fahey, Bowyer, Ferguson, Gardner - McFadden, Jerome
Cserék:  Taylor, Parnaby, Vignal, Larsson, Michel, Phillips, Benitez

Arsenal:  Almunia - Sagna, Campbell, Song, Clichy - Walcott, Diaby, Denilson, Rosicky - Fabregas - Bendtner
Cserék:  Fabianski, Eboue, Traore, Arshavin, Nasri, Eduardo, Vela

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (385)

14 éve
Törölt felhasználó
A MU vezet Öngóllal :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
Én pedig azért lettem foci szurkoló,mert szorítok a kedvenc csapatom sikeréért!Ez a szorítás mostanában már elvárássá alakult át az elmúlt évek sikertelensége miatt!Kijárna már a szurkolóknak úgy gondolom!
14 éve
Törölt felhasználó
az Aston Villa szépen lefeküdt a Chelsea előtt...és még széttette a lábát is...7-1??? ősszel még ők verték a kékeket...szégyellhetik magukat!
14 éve
Törölt felhasználó
"de mért kell leszarozni egy Arsenal játékost."
Én is felmegyek NSO/SH-ra,Liverpoolnál ha nem nyernek mindig Lucas így Szar Lucas Ugy szar,meg N'Gog is,egszerűen nem jön össze ennyi,van még előttük jó pár év.
14 éve
Törölt felhasználó
ha engem is csak a bajnoki cimek érdekelnének már rég cselszkís lettem volna...

Szólj hozzá