Az 1-1-es döntetlenről...
Nagy csalódás, mert a kezünkben volt a győzelem, s megszerezhettük volna a második gólunkat. Úgy gondolom, hogy a pályán nagyon nehéz volt játszani, s hogy ez egy amolyan szedett-vedett meccs volt. Lassan kerültünk játékba, de a második félidő jórészt az ő térfelükön zajlott. Jól védekeztek, keménnyé tették a meccsét számunkra, s végül sikerült is nekik megfogni minket.

A Birmingham egyenlítéséről...
Elsőre úgy tűnt, mintha lesállás előzte volna meg a lövést, amit Almunia a saját kapuja felé ütött, de mégegyszer meg kell majd néznem a szituációt.

Arról, hogy csalódott-e a késői gól miatt...
Természetesen, mivel egy focimeccs nem ér véget a lefújásig, ha a két csapat igazán harcol. Meg volt a lehetőségünk arra, hogy másodszorra is betaláljunk, s hogy tartsuk a labdát. A legrosszabb ilyenkor, ha szabadrúgáshoz jut az ellenfeled. Ilyenkor a sarokzászló felé kell venni az irányt, s be kell szorítani őket a tizenhatosuk közelébe.

Cesc Fabregas sérüléséről...
Nem tudok mit mondani róla orvosilag. Holnap fel kell mérnünk a helyzetét. Először le akartuk cserélni, de azt mondta, hogy bírja a játékot.

Hogy a spanyol kihagyja-e a Barca elleni meccset...
Nem tudom.

Arról, hogy Nasri és Arsavin nem kezdett...
Arsavinnak az ágyékával, míg Nasrinak a térdével volt problémája az előző meccsen.

Az eredmény kihatásáról a bajnoki harcra nézve...
Ez természetesen egy nagy pofon a bajnoki esélyeinknek. Olyan pozícióban voltunk, hogy meg kellett volna nyernünk az összes további bajnoki meccsünket a mait is beleértve. A lehetőségeink nagy ütést kaptak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Na Wenger is elismeri, hogy most jócskán csappantak a reményeink. Remélem most a nagy optimisták is elhiszik ,hogy ez nem lesz olyan sima, hogy BL, meg PL. Mert ha szerdán olyan eredmény születik ami nekünk nem jó akkor attól is nagyon messze leszünk.
14 éve
Törölt felhasználó
6 meccsel a vege elott 4 pont 10 gollal rosszab golkulomseg it csak akkor nyerhetunk ha a rangado x es a city megveri a mu-t es a pool a cselzit. de ha jovo heten nem dontetlen lesz akkor nem lez eselyunk
14 éve
Törölt felhasználó
Most sztem a Barca ellen mindent bele kell adni, mert hétvégén itthon Wolves, 20%os teljesítménnyel is verni kell őket, de a bajnokság egyre távolabbra van, így lehet hogy mégiscsak a BLre kéne koncentrálni, bár mondjuk az sokkal nehezebb lenne! Mondjuk megköszönném a CSZKA-nak ha kivernék az Intert, mi meg továbbmennénk, a döntőben meg jönne a Lyon! :D Szép álom!
14 éve
Törölt felhasználó
A kékeket gyűlölöm szóval inkább a Manunak fogok szurkolni. A mi szempontunkból jó lenne az X, de tény, hogy a United kegyetlen jó és a teljesítményével kimagaslóan ők érdemlik meg a PL győzelmet :)
És ilyenkor derül ki, amikor ilyen buta hibákkal önmagunk ellen dolgozunk, hogy fel kell érni a feladathoz. Tudni kell mi kell a pályán. Nem lehet 15 perccel a vége előtt lejátszottnak tekinteni. :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek legyünk pozitívak a hétvégén x-el a Man. United- Chelsea mi nyerünk utána megint vesztenek pontokat mi meg szépen behúzzuk a többi meccset és meglesz a bajnoki cím!
Volt már 11pontos hátrányunk az behoztuk most "csak" 4pont a hátrány!
Ha hisz a csapat magában akkor nem lehet nagy baj!
Nekünk ARSENAL drukkereknek is hinnünk kell a csapatban!
Go Gunners!!!

Szólj hozzá