A partvonal mögötti ''összecsapások'' jelzik azt Arsene Wenger szerint, hogy az edzők igenis komolyan vesznek mindent.

Ez a nyilatkozat nem jött volna létre, ha tegnap Roberto Mancini és David Moyes nem kerül összetűzésbe a Manchester City-Everton bajnokin (0-2). A két menedzsert a játékvezetőknek kellett szétválasztani, nehogy összeverekedjenek.

Wengert megkérdezték arról, hogy miképp vélekedik az efféle incidensekről, és emlékeztették arra, hogy korábban neki is voltak ilyen esetei.

Köszönöm, hogy emlékeztetett rá!
- mondta nevetve Wenger.

Tény, hogy én is elvetettem néha a sulykot, de nyomás alatt voltunk. A másodperc tört része alatt elvesztheted a türelmed, és ez bárkivel megtörténhet.

Annak ellenére előfordul, hogy azt mondogatjuk: viselkedjünk normálisan. Ezek az incidensek mutatják, hogy mi is emberek vagyunk és törődünk a focival.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Ha franciául káromkodik,akkor a gall játékosok tuti magukra veszik,mert ők értik is,hogy mit mond! (: Bírom Wengert amikor hepciáskodik a pálya mellett,akkor kb úgy csinál ,mint egy 10 éves kölyök,de ez a gólörömeinél is észrevehető!Nem tudom felfigyelt-e már rá valaki,de ha gólt lövünk,akkor AW legtöbbször mindig felugrik a a "padról",és kocog 1 métert! (:

Kb.így:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_3DcAnU5ms
14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért vannak angolok, nem is kevés, nézzétek meg: lassan már két kezemen kell számolni! :D Fuck you je t'aime? XDD Nem tudok franciául csak ennyit de már lassan 3 éve tanulom! Kis ötvözet angollal. XD

Ericsson, a csapatban mindenki tud angolul, legalábbis egy bizonyos szinten mindenképp. Úgyhogy nyugodtan beszélhet Wengi angolul.:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért akad egy-két angol a csapatban: Campbell, Walcott, Gibbs... :)
14 éve
Törölt felhasználó
A káromkodás azért más mint a beszéd ! Az indulatból jön szóval nem biztos hogy, angolul teszi ! Lehet hogy, összemixeli a kettőt !

Szólj hozzá