Ezen a héten tér vissza az Arsenal csapatába Robin van Persie, de egy hónapot még várni kell a játékára Arsene Wenger szerint.

A csatár november óta nem játszott, miután a holland válogatott Olaszország elleni barátságos meccsén súlyos bokasérülést szenvedett.

Már februárban elárulta Wenger, hogy áprilisban újra hadra fogható lesz a holland támadó, de csak akkor, ha a rehabilitáció megfelelően lezajlott. A mester tartja álláspontját.

"Ezen a héten már újra velünk lesz."

"Elküldtük a fitneszedzőnket Hollandiába, ahol Robin a rehabilitációját végezte. Fizikailag jó állapotban van, de egy hónapig még várnunk kell."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, nagyon jó hír, azért kíváncsi lettem volna, hogy ha ő is velünk van, hogy állnánk a bajnokságban, de asszem nélküle ez a szereplés elég jó! Am sztem a Barca elleni visszavágón még tutkó nem fog játszani, majd csak esetleg az elődöntőkben, ha bejutunk... + A Man. City ellen kellene visszatérnie a bajnokságban is, és a Cityvel együtt akkor tudna még 3 bajnoki meccset is játszani!!!
14 éve
Törölt felhasználó
hm jó hír de sajnos ez is messze van
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem ha a Barca elleni visszavágón szükséges akkor játszani fog!
14 éve
Törölt felhasználó
ZSÍRRRRRRRR ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Azért eléggé el lehet veszíteni a fonalat egy ilyen sérülés után. Ő már nem annyira fiatal már és habár most az Arsenalnál éli meg a karriere csúcspontját egy sérülés csúnyán belerondíthat. Remélem nem lesz igazam!! :coolsmile:

Szólj hozzá