Jay-Z szeretne befektetni az Arsenalba.

A rapper - akinek egyébként a New Yersey Nets kosárcsapatnál is van részesedése - nagy rajongója a londoni alakulatnak, és bizony szeretné az értékpapírjai egy bizonyos részét birtokolni.

Az esetleges részvényvásárlást illetően így nyilatkozott:

Üzletember is vagyok, és a nagyszerű lehetőségeket keresem. A futball üzleti mechanizmusáról túl sokat nem tudok, de ha lesz egy jó esély, miért ne szállnék be?

Jay-Z öt éve drukkol az Ágyúsoknak és még ingyen koncertjegyeket is felajánlott az Arsenal kerettagjainak.

Nem tudom, hányan rajonganak értem a csapatból, de szívesen látom őket egy haknimon, ha Londonban rendezünk egyet. Láthatják a munkám ott, és én is megnézem majd őket élőben.

Jay-Z jelen volt a Manchester City elleni idegenbeli 4-2-es vesztes bajnokin, ám a sajtó azt hitte, hogy a City kedvéért utazott ki, ám ez nem így volt.

A rapper kedve megjött a befektetések iránt, miután P. Diddy bejelentette, hogy segítene a Crystal Palace-en.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
hát én eddig is utáltam őt, eztán is fogom... elegem van már az ilyenhülyeségekbőől.. Rapper wazz rappeljen meg futtassa Rihannácskát, de ne emberkedjenmár a fociban is...
14 éve
Törölt felhasználó
Csipázom Jay-Zt, amúgy is a rapp zenéket imádom meg az R&B-t szal Jay-Zt csípem! Majd Songgal, Gallassal meg Campbellel alakítanak egy együttest, és együtt énekelik a "Real Niggaz"-t! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért ő mégis csak egy jó repper, és nem egy üzletember. (Ha hiszetek, ha nem, amikor ezt a cikket olvastam, akkor pont a Vivá-n a száma ment Alica Keys-el. :) ) Nem szomorkodnék ha részesedést venne, de ez ne legyen már divat.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha lesz ötösöm a lottón akkor én is fogok részvényeket venni az Arsenalból :) !
14 éve
Törölt felhasználó
hehe érdekes..de nem gond:D

Szólj hozzá