A Chelsea-Blackburn meccs után a Paddy Power bukmékerei számításokat végeztek, melyben Carlo Ancelotti csapata csak a harmadik helyre szorult a bajnoki cím esélyeseinek három fős ranglistáján.

Az Arsenal győzelme a West Ham ellen ideiglenesen a táblázat elejére repítette őket, ám ezzel a nyert meccsel leszorították a Chelsea csapatát a második helyről, a fent említett listán. A Paddy Power még így is háromszoros pénzt fizetne akkor, ha Cesc Fabregas emelhetné fel a serleget.

A Chelsea-nek a forduló előtt 6/4-hez esélyt adtak, most pedig 11/4-hez, így a kritikusok szemében a Kékek esélyei alaposan lecsökkentek. Arséne Wenger csapatának 9/4-hez sansza van a trófeára, míg a címvédő Manchesternek 10/11-hez.

Összehasonlításként a decemberi állás a következő volt: a Chelsea-nek 1/2-höz, míg az Arsenal-nak 16/1-hez volt az esélye a fogadóiroda szerint.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Ez azért elég hízelgő egy olyan fogadási kultúrával rendelkező országban mint Anglia!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem semmi nem lett még bebizonyítva, és addig nem is lesz, míg nem nyerünk valamit! Amúgy hiába ezek a számok, szerintem és sokak szerint is az Arsenal még mindig csak a 3. legesélyesebb a bajnoki címre! Ami végülis az utóbbi évek kipukkadásait figyelembe véve jogos is! Remélem idén ez nem történik meg, már nincs sok hátra, ki kell húzni! GO GUNNERS!
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen lényegtelen mennyire tartanak minket esélyesnek. Csak az a lényeg, hogy a végén mi nyerjük meg a trófeát!
14 éve
Törölt felhasználó
ennyi be lett bizonyítva....
14 éve
Törölt felhasználó
Sok van még hátra... Minden meccsen a 100%-ot kell kihozni és akkor bajnokok leszünk! Régen volt már ennyire esélyünk a bajnoki címre így ki kell használni!

Szólj hozzá