Arsene Wenger nincs meggyőződve arról, hogy csapatát bajnokesélyesnek tartják egyesek. A tabella azt mutatja, hogy az Arsenal bizony nagyon jó pozícióban van, mégpedig a Chelsea botlásának köszönhetően a másodikban. A Manchester United két ponttal előzi meg az Ágyúsokat, a kékeknek egy meccs elmaradása van, és két pont hátránya Wenger alakulatával szemben.

November 31-én még egészen máshogy festett a helyzet, hiszen a Chelsea vezetett, és 11 pontos előnye volt az Arsenallal szemben.

Carlo Ancelotti együttese akkor az Emiratesben 3-0-ra verte az Ágyúsokat, és Wenger megjósolta, hogy a Chelsea botladozásba kezd majd. A statisztika ellenére páran még mindig nem tartják igazán esélyesnek az Arsenalt.

"Ha vesztesz egy másik bajnokesélyes ellen, akkor már nem is vesznek utána komolyan. Idő kell, míg az embereket újra meggyőzöd."

"Nem is igazán lehetett megmondani, hogy a Chelsea mikor fog kikapni. Ha jó formában maradtak volna, akkor lehet, hogy mostmár versenyben sem lennénk. Fontos azonban nekünk, hogy ne adjuk fel."

"Amikor kikaptunk a Chelseatől és a Manchester Unitedtől, mindenki odavolt értük, mi pedig feledésbe merültünk."

"Fiatal a csapatunk, és ha szép jövőt akarunk, kell hozzá a mentális erő, és az, hogy soha ne adjuk fel. Ezt adagolom a játékosaimba. Nagyon-nagyon fontos, hogy ne adják fel sosem."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
engem már az sem érdekel h nem leszünk bajnokok idéén fantasztikus a csapat...
14 éve
Törölt felhasználó
Én most észrevettem, hogy amióta úgy állok hozzá a meccsekhez, hogy nem érdekel kivel játszunk úgy is nyerni fogunk, még nem kaptunk ki. :) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nehéz megnyerni minden meccsünket, mert ez a Premier League. Ki tudja mikor veszítünk legközelebb pontokat? Talán most a Birmingham ellen? Meglehet, mert otthon elég jók.
14 éve
Törölt felhasználó
Én is a Man. Citytől és a Tottenhamtől tartok, de szerintem mindenki más is! A legnehezebb a Sp*rs ellen lesz idegenben, ott szerintem hagyni fogunk pontokat, bár ne legyen igazam! Viszont van egy olyan érzésem, hogy a Manchester Cityt elporoljuk majd! Remélem az utóbbi bejön, és az előbbi ellenkezője! GO GUNNERS! :)
14 éve
Törölt felhasználó
én igazából a man.citytől és a tottenhamtól félek.man city nagyon összekapja magát a nagycsapatok ellen,és ellenünk se lesz ez másképp... a tottenham meg vagy nagyon jó,vagy nem...legutoljára az utóbbi érvényesült.cselzi most bukott pontokat,de sztem nem fog ez sokszor előfordulni,főleg azért mert már nincsenek a blben,és ez még a sok hatása miatt volt sztem.a mu meg sztem a legesélyesebb...kérdéses h mi lesz ha továbbjutnánk a blben,hisz még több meccs,ha meg kiesünk akkor meg összetörhet a csapat.főleg ha esetleg nagy zakóba futunk,mert azért a mu és a cselzi elleni gólkülönbségünk mutatja h nem túl acélos a teljesítményünk nagy csapatok ellen.
De ettől függetlenül nagyon bizakodó vagyok!

Szólj hozzá