Az, hogy valaki hazai pályán játssza a visszavágót, nem előny a Bajnokok Ligájában - állítja Arsene Wenger.

Mint azt már jól tudjuk, az Arsenal a BL negyeddöntőjében a címvédő Barcelonával fog találkozni, és a visszavágó a Camp Nouban lesz.

Az az általános meggyőződés, hogy hazai pályán sokkal jobb játszani a saját drukkerek előtt, ám Wenger nem igazán biztos ebben. Azért nem, mert az Arsenal 2008-ban a San Siroban ütötte ki a Milant a hazai döntetlen után, tavaly pedig a Manchester United elbúcsúztatta a csapatot, pedig a visszavágó az Emiratesben volt.

"Statisztikailag semmi sem bizonyított tény. Szeretjük azt gondolni, hogy a hazai pályán rendezett visszavágó előnyt ad, de a statisztika ezzel kapcsolatban semmit sem garantál. Az esélyek: 50%-50%."

"A párharcok során 180 percig oda kell figyelni, és a pillanatnyi forma is sokat nyom a latba. Megfelelő koncentrációval kell nekivágni az ilyen meccseknek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem meg előnyösebb, hogy a Barca otthon játssza a visszavágót, szal ne nagyon nyugtadgassa magát AW! Itthon minimum 2-0, 3-0-ra kéne győzni ahhoz, hogy legyen esélyünk, mert a Barca hazai pályán, ha akar 4-0, 5-0val elintéz akárkit a világon!
14 éve
Törölt felhasználó
ezt már korábban én is le akartam írni, hogy szerintem se akkora előny ha a visszavágó van idegenbe. hiszen nagyon sok esetben az idegenbe lőtt gól számít és ha akár a legkisebb előnyt megszerzi az adott csapat a visszavágón az ellenfélnek nagyon kell jönnie és akk a kontrákból jönnek az idegenben lőtt gólok amikre sokkal kell válaszolni
14 éve
Törölt felhasználó
Hiszek neked Mester!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Az lenne a legnagyobb öröm számomra, hogy ha Cesc góljával mennénk tovább mondjuk már az is az eddigi legszebb pillanata lenne, hogy ha csak kiejtenénk a katalánokat!
14 éve
Törölt felhasználó
A tavalyi Roma elleni 1-0-lal beérném most az Emirates-ben is,de ezt a Barca-t úgy megverni,hogy gólt sem kapunk,szinte lehetetlen mikor ilyen támadók állnak a védelmünkkel szemben!Össze teszem a kezem,hogyha lehozzák a srácok kapott gól nélkül a meccset!

Szólj hozzá