Steve Bould fiai a Cardiff City gárdájához látogattak a mai nap folyamán, s annak ellenére is megszerezték a három pontot, hogy a vendéglátók kétszer is egalizálni tudták az eredményt az összecsapás során.

A mérkőzés első találatát Benik Afobe szerezte meg a 13. percben, amire Jonathan Meades válaszolt a 31. minutumban. Egy perccel később Oguzhan Özyakup újra az Ágyúsok oldalára billentette a mérleget, ám a 35. minutumban érkezett Ibrahim Farah, s újra döntetlenre állt a meccs.

Végül a mérkőzés utolsó negyedórájában az Arsenal kétszer is betalált, ezzel áthúzva a Cardiff fiataljainak pontszerzési reményeit: előbb Samir Bihmoutine lőtt gólt a 79. percben, majd a csereként beállt Zak Ansah állította be a végeredményt a 87. minutumban.

Az U18-asok, akik természetesen továbbra is magabiztosan vezetik az Akadémiai Liga A-csoportját, legközelebb a Reading együttesét fogadják majd egy hét múlva.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Dunn, Byles, Bihmoutine, Boateng, Yennaris, Aneke, Özyakup, Neitha, Henderson, Angha, Afobe.

...és cseréi: Cooke, Wynter, Ansah, Rees.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat srácok! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Yeaaah megcsináltuk nyertünk megvaaaaaan!Istenek vagytok Srácok, akárcsak HPxDSebastian értixD

Szólj hozzá