Arséne Wenger a mai hivatalos sajtótájékoztatóján elmondta, hogy három középpályást, Cesc Fabregast, Tomas Rosickyt és Alex Songot is a keretbe vár a West Ham United elleni bajnoki mérkőzésen a hétvégén. Míg az előbbi két játékos sérülés, addig Song eltiltás miatt nem vehetett részt a közelmúltbeli meccseken.

Fabregast a március 6-ai Burnley elleni mérkőzésen kellett kényszerből lecserélni, míg a cseh játékos a Hull City elleni meccsen sem vehetett részt egy ágyéksérülés miatt.

Arra is jó esély van, hogy Carlos Vela is nevezhető állapotban legyen, de William Gallas játékára még legalább két meccsig várni kell.

Cescnek és Tomasnak még holnap lesz egy végső tesztje. Elvileg bevethetőek lesznek szombatra. Az előző meccsünk óta senkit sem veszítettünk el, ráadásul a két középpályás mellett Carlos Vela is felépült, míg Alex Songnak lejárt a kétmeccses eltiltása.

- mondta Wenger.

Mindazonáltal William Gallas sem ezen a héten, sem jövő héten nem lesz teljesen fitt. Úgy tűnik, mintha ez egy végtelen vádlisérülés lenne, sehogy sem akar felépülni. Ez mindenképpen egy rejtély. Addig is szükségünk van Sol Campbellre és Mikael Silvestrére, hogy felkészült állapotban legyenek, amennyiben ki kell segíteniük a védelmünket.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
RvP visszatérése mikorra várható?
14 éve
Törölt felhasználó
Song nem szokott megsérülni! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
ricsóó Merida a Hull ellen ott volt a cserepadon, de Wenger nem állította be, ez érthető(1-1 90 perc) és még nem hosszabbítottunk vele, remélem eljön ez is.
A hírhez:Gallasnak minél hamarabb vissza kell térnie, hogy a holnap megkapott ellenfelünk ellen 100%-osan , jó formában lépjen pályára, mert Campbell egy Barca vagy egy M.U. ellen nem a legjobb megoldás és Silvestre sem, bár nem rosszak ők sem, de Gallasban még jobban bízok.
Rosicky, Fabregas és főleg Song nagyon fontosak a csapatnak, de eddig jó pótolták őket, tehát nem nagy baj, ha még pihen a két volt sérült, elég ha Song tér vissza, mert Denilson bármennyire jó volt a city ellen folyamatosan még nem tud jó teljesítményt nyújtani, ez jövőre remélhetőleg már fog neki menni és akkor meg van Song pótlása is, ha megsérülne.
14 éve
Törölt felhasználó
jó hír nagyon...am meridával mivan miért nem játszik soha...meghoszabította már a szerződését??
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülök a sok visszatérőnek! Ha Solt minenáron pihentetni akarjuk, inkább a WHU ellen tegyük, és ott játszhat Silvestre, mert a Birmingham ellen nagyon kell egy erős és fitt Campbell a védelembe!

Szólj hozzá