Gilles Sunu jelenleg kölcsönben van a Derby County együttesénél, és a 18 éves csatár már ötször szerepelt a Championshipben vitézkedő alakulatnál. Legjobb produkcióját kétségkívül a keddi Middlesbrough elleni hazai döntetlen alkalmával nyújtotta.

Nigel Clough, a Derby vezetőedzője elmondta játékosának, hogy erejét jól használja ki, ám a befejezéseknél javulnia kell.

Félelmet kelt az ellenfélben, de meg kell tanulnia okosan bánni a képességeivel. Úgy, mint a legtöbb Arsenal-játékos, szereti a lapos labdákat. Nagyon gyors játékosról van szó, úgyhogy ezzel a tulajdonságával élnie kell, hogy áthámozza magát egy védőn.

A Middlesbrough ellen nagyon befűzte egyszer David Wheatert, aki már csak szabálytalankodni tudott vele utána. Sunu 18 éves, most még csak fejlődik.

Ahogy haladunk előre az időben, egyre jobb lesz, de még rengeteget várok tőle. Egy bökkenő van jelenleg: a befejezések még nem igazán mennek. Sok helyzete volt kedden, ám egyet sem lőtt be belőlük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Lol a Fulham kiverte a Juventust... Szép.. 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Már 4-1 re !! Gera egyébként 11 esből os rúgott egyet !
14 éve
Törölt felhasználó
OFF: GERA góljával vezet a Fulham 2-1-re
14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne,ha minél hamarabb beletanulna a góllövésbe,mivel egy csatárt a góljai alapján minősítik!
14 éve
Törölt felhasználó
elismerő szavak, jó hallani a csapatunk játékosáról ;)
a befejezésekkel az egész Arsenal hadilábon áll - kis túlzással -, persze ez nem a gólok mennyiségén mutatkozik meg - mert abban mi vagyunk a legjobbak -, hanem a kihagyott helyzetek számában...

Szólj hozzá