Tegnap este az Arsenal megmérkőzött a Wolverhampton együttesével a Tartalék Ligában. Az Underhill Stadionban lejátszott összecsapáson Craig Eastmond volt az Ágyúsok csapatkapitánya, miután Luke Ayling kölcsönbe került a Yeowil Town gárdájához.

Ayling helyett Thomas Cruise kapott helyet az észak-londoniak védelmében, s ott volt a csapatban Sanchez Watt is, aki nemrég tért vissza a Southend Untied alakulatától az Arsenalhoz.

A találkozó egyetlen gólját Francis Coquelin szerezte meg a 23. minutumban: Emmanuel Frimpong 20 méterről elvégzett szabadrúgását követően került helyzetbe a 18 éves francia, s nem hibázta el a lehetőségét.

Banfield fiai, akik az Aston Villa mögött másodikak a bajnokság déli csoportjában, legközelebb kedden lépnek majd pályára, méghozzá a West Ham United ellen hazai pályán.

Az Arsenal kezdőcsapata...: James Shea, Francis Coquelin, Thomas Cruise, Ignasi Miquel, Cedric Evina, Emmanuel Frimpong, Craig Eastmond (csk., sárga), Chuks Aneke (60'), Benik Afobe (60'), Sanchez Watt (sárga), Luke Freeman.

...és cseréi: James Dunn, Nico Yennaris, Sam Byles, Oguzhan Özyakup (60'), Rhys Murphy (60').

(Arról nem számolt be az Arsenal hivatalos weboldala, hogy végül miként végeztek a tartalékok a dubaji tornán.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
Arsenal-Barcelona hát azt kell mondjam hogy orulok neki mert nagyon jo meccs lessz a két csapat látványos focit játszik és ez nagyon jo meccs lehet!!A másik meg hogy Fabregas és Henry egymás ellen játszanak!!Fabregas bizonyithat a Barca ellen és Henry meg sztem jo érzéssel fog visszatérni az Emiratesbe!!Megverhetjuk a Barcát ha tökkéletesen koncentrálunk a meccsre és ha Barcát megverjuk akkor sztem a a BL-t és megnyerhetjuk!!GO GUNNERS!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
u.i.:Clichy kössd fel a gatyeszt!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülök a Barcának,mert 1 olyan csapat aki játsza a játékot és nem lesznek olyan nehéz meccsekk a PL-ben a 2 meccs között.Sztem igen is van esélye enek az Arsenalnak a mostani Barcelona ellen,de viszont ha idn ilyen sorsolásban megnyerénk a BL-t az hihetetlen eredmény lenne és kb 10-15% esélyt adnék a csapatnak minden optimizmusommat számba véve.Ugyanis valószínűleg a Barca,Inter,Mu trión kellene végigverünk magunat a címért.Sok sikert a csapatnak!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Deja vu! :D Amikor utoljára FM10-ben Arsenal-lal játszottam, szintén a Barca-t kaptuk, akkor otthon 2-1-re nyertünk, majd 3-3 lett a Nou Camp-ban. :D
14 éve
Törölt felhasználó
sztem nem gond hogy a Barcát kaptuk,ez nem a tavalyi Barca simán jó esélyünk van továbbmenni,buzi messit Clichy meg Verma megfogja és kész ;)

Szólj hozzá