Luke Ayling, aki a nyáron írta alá élete első profi szerződését az Ágyúsokkal, egy hónapig a harmadosztályú Yeovil gárdáját fogja erősíteni.

A 19 éves védő számára fantasztikusan sikerült a 2008/2009-es szezon: végigjátszotta az Ifjúsági FA-kupát, amelyet végül megnyertek Steve Bould tanítványai, s emellett kilenc alkalommal Neil Banfield alakulatában is helyett kapott.

A londoni születésű Ayling, aki ebben az idényben eddig háromszor lépett pályára a tartalékcsapatban, tíz éves korában csatlakozott az Arsenalhoz, s kitartóan haladt előre a klub akadémiai rendszerében.

Az Ágyúsok között a 46-os számot birtokló bekk decemberben az első csapattal Görögországba utazott, s ott volt csereként az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-meccsen, de nem küldte pályára Arséne Wenger.

Az Arsenalnál mindenki sok sikert kíván Luke-nak a Yeovil együttesénél eltöltött időszakára!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
a portugáloknál egyik válogatottat se utálom jobban:D :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
Betalált a mi kis Chamakhunk! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
IGGGEEEENNNNN Chamack gólt lőtt:D:D:D
Valószínűleg ő fogja hozni a tippmixemet :p
14 éve
Törölt felhasználó
samak most fejelt egy golt 2-1 a bordonak. bendtner-samak paros joveore elol fu hat jok leszunk levegoben az tuti
14 éve
Törölt felhasználó
ha ez ilyen módi lett akk én is megosztom veletek a "hányok tőlük" listámat :):
1.Milan 🤢 2. Cselszkí :shut: 3. Real M. >:( és nagyon feltörekvőbe van a city is..... jah és ez persze csak a klub csapatokra vonatkozik mer mindent egybevetve a legjobban az olasz válogatottat rühhelem PFÚJ (remélem nem bántottam meg senkit :) )

Szólj hozzá