Ritka dolog, ha egy Arsenal és egy Tottenham játékos együtt bulizik valahol Londonban.

A két klub két játékosa egy fergeteges este erejéig félretette a nézeteltéréseket, és összegyűlt a nép, hogy megünnepeljék Theo Walcott 21. születésnapját.

Néhány Arsenal-játékos is jelen volt a partyn, és nagy meglepetésre a Tottenham kiválósága, Gareth Bale is felszabadultan szórakozott vasárnap este.

Walcott és Bale a Southampton együttesében nevelkedett, de az a tény, hogy immáron két rivális klubnál játszanak, nem hagyta lankadni lelkesedésüket.

Eduardo, Andrey Arshavin és a veterán Sol Campbell is megjelent az összejövetelen, akik egyébként magukkal hozták feleségeiket, és csatlakoztak Walcotthoz és párjához, Melanie Sladehez.

A 21 éves Theo egy egészen különleges tortát kapott a jeles alkalomra.

A képek megtekinthetőek itt:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1258057/PICTURE-SPECIAL-Tottenhams-Gareth-Bale-joins-Arsenal--night-celebrate-Theo-Walcotts-21st-birthday.html

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
fúúúúúúúúj ezt még leírni is rossz volt.

HAJRÁ ARSENAL!! Ezt már sokkal jobb :)
14 éve
Törölt felhasználó
Jobban jártok ha a Chelseának szurkoltok! Mert ha most kiesnek akkor már csak a bajnokságra tudnak koncentrálni, ami el is döntheti a végjátékot! Másrészt sztem egy Intert nehezebb lenne legyőzni mint egy Chelseát ! A Ch. kétszer legyőzött minket így nagy bizonyítási vágy hajtana minket, az Inter ellen meg hát ... szóval először és utoljára halljátok ezt tőlem

Hajrá Chelsea!


14 éve
Törölt felhasználó
rühhelem az Intert de a cselszkít még jobban és tőlük félek is úgyhogy ma : GO Inter! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
érdekes felhozatal:D:D jó nők...érdekes solnak azt hittem fekete nője van....
14 éve
Törölt felhasználó
Sol milyen elegáns:) de hol vannak a többiek :roll:

Szólj hozzá