Hírek /

Rossz hírek William Gallasról

William Gallas a sérülése tekintetében egy ördögi körbe került. A francia középhátvéd legutoljára február 10-én lépett pályára a Liverpool elleni 1-0-s győztes meccsen. Egy lábszársérülés miatt nem játszhat, és először nem tűnt komolynak a dolog.

Arsene Wenger a Porto elleni meccs előtt elmondta, hogy Gallas nagyon letört, miután kiderült, hogy nem játszhat ma, és a Hull elleni bajnokin is nélkülöznie kell őt a csapatnak. Úgy áll a helyzet, mintha most szedte volna össze a sérülést.

Gallas közel egy hónapot hagyott ki, és most kiújult a sérülése. Tegnap nagyon jól volt és le is jött edzeni velünk. Ezek után minden rosszra fordult, és az elejéről kezdődik minden megint.

Az elején még csak könnyebb sérülésnek tűnt. Nem tudjuk, most mennyit kell kihagynia. Hétfőn vizsgálják meg, de az biztos, hogy a Hull City ellen nincs esély a játékára.

Kicsit türelmetlenek voltunk, mert túl hamar játszatni akartuk megint, ezért történt meg a visszaesés. Nem érez fájdalmat, csak akkor, ha elkezd futni.

Gallas szerződése az idény végén lejár. Wenger és ő azonban hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhet, de a mester ragaszkodik a politikájához.

Ezen a héten beszélünk az ügynökével. Egy idősebb játékosnak mindig csak egyéves szerződést ajánlunk fel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

10 éve
Törölt felhasználó
Hiába idősebb Gallas, ha huszonötezer alkalommal bizonyította, hogy képes küzdeni és tabil a védősorban! Kicsit felelőtlennek érzem ezt a politikát, hogy csak egy évet ajánl fel neki. Lehet, hogy emiatt úgy fogja érezni, hogy nem értékelik eléggé :ahhh:
Ameddig bírja Gallas, addig maradnia kell!!!! ;)
10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk én Eboue-t is meg Walcottot is kezdőbe raktam volna! De igy is jo és lesz jo cserénk! NAHH GOOOO GUNNERS GOOOOOO BENDTNER GOOOO MINDENKIII
10 éve
Arsenal: Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy, Song, Diaby, Nasri, Arshavin, Bendtner, Rosicky uefa.com cs Fabianski, Eboue, Traore, Walcott, Silvestre, Eduardo, Denilson
10 éve
Törölt felhasználó
Kezdő HIVATALOS:
Almunia, Sagna , Campbell, Vermaelen, Clichy, Nasri, Diaby , Song, Rosicky, Bendtner, Arshavin
Csere: Denilson, Fabianski, Eboue, Silvestre, Walcott, Traore
10 éve
Törölt felhasználó
huhh bakker de nehéz meccs lesz ez! Én attól félek hogy mi kapjuk az elsőő gólt és összeomlunk és vége! De remélem nem igy lesz és végig támadunk! Én egy Burnley elleni eredményt simán elfogadnék! De bármit csak jussunk tovább! GYERRÜÜNKKK! GOOO GUUUUUUNERRRSS

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek