Arsene Wenger bevallotta, néha bűntudata van amiatt, hogy arra sarkallja fiait: határozottabban lépjenek oda az ellenfélnek.

Az ok az aggodalomra főleg az olyan súlyos sérülés lehet, mint Aaron Ramseyé. A 19 éves játékos ugyanis két helyen is eltörte a jobb lábát Ryan Shawcross belépője után a Stoke ellen. A walesi a harmadik olyan Arsenal-játékos az utóbbi négy évben, aki súlyos lábtörést szenvedett.

Wenger arra szokta ösztönözni játékosait, hogy legyenek kemények, de néha aggódik a következmények miatt.

"Arra buzdítom őket, hogy játsszanak és legyenek elkötelezettek. Néha leszidom őket, ha nem mennek bele egy párharcba."

"Néha bűntudatom van emiatt, mert látva azt, hogy Ramsey hogyan ment a labdáért és mi lett az eredménye, nehéz helyzetbe kerültünk."

"Remélem, hogy a játék, amelyet meg akarok valósítani, az jó. Ha nem nyerünk, akkor sok szidalmat kapok a döntéseim miatt, de úgy akarom folytatni, ahogy elkezdtem. Tiszteljük magát a játékot, az ellenfelet, és szórakoztatni akarjuk a közönséget."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
hát lehet keményen játszani de nem így...
14 éve
Törölt felhasználó
Erre nem lehet felkészülni, ez egyszercsak jön és bamm, ez benne van, sajnos...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem azt akarja senki se, hogy 7 méterről szálljon oda nyújtott lábbal, hanem, hogy testileg (vállal, felső testtel) menjenek oda keményebben.
14 éve
Törölt felhasználó
Ne legyen bűntudata, mert mindenképpen férfiasan kell játszanunk a PL-ben! Ezentúl is bátornak kell lenni, egy meghunyászkodó játékossal is történhet ilyesmi!
14 éve
Törölt felhasználó
Ne legyen Sir Wenger bácsi! Ha ők megtehetik ellenünk akkor mi miért ne tehetnénk ?

Szólj hozzá