Arsene Wenger arra ösztönzi fiait, hogy Aaron Ramseyért nyerjék meg a bajnokságot.

A walesi válogatott játékos lábtörést szenvedett szombaton Ryan Shawcross belépője után, és sokakban felrémlett a két évvel ezelőtti Birmingham elleni bajnoki. Ott Eduardo lába tört el hasonló módon.

Akkor az Arsenal megtört és harmadikként fejezte be a bajnokságot. Wenger tanítványai ezúttal győztek, és karnyújtásnyira vannak a listavezető Chelseatől. A mester azt szeretné, ha a két évvel ezelőtti események ellenkezője történne meg.

"Kemény lesz egészen a végéig. Mentálisan nagyon erős ez a csapat, és az egység fantasztikus. Van még egy okunk, hogy bajnokok legyünk, és megnyerjük érte (Ramsey)."

"Két éve más gondjaink voltak. Most szombaton azonban Nasri, Fabregas, Ramsey, Song és Eboue is játszott. 20, vagy 21 év lehet az átlagéletkoruk. Bendtner is 21 éves. Az ő korukban, ahogy kezelték a játékot, az káprázatos."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
én azt hittem össze törik a csapat a meccsen de nem...ideg volt sol a meccsen nem egyszerűen...
14 éve
Törölt felhasználó
Büszke vagyok a csapatra, nem hittem volna, hogy sikerül nyerni Stokeban! Undorító egy csapat a Stoke, annyi szent...
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is inkább kaptunk volna ki, de ez ne történt volna meg. Ennek ellenére lehet, hogy pont ez fog minket hozzásegíteni a bajnoki címhez. És a lábtörés ellenére az élet megy tovább, meg kell nyerni a bajnoki címet. Nincs mese. És ez az eset egy plusz lökést adhat.
14 éve
Törölt felhasználó
nehéz kimondani de énis örülök a győzelemnek és mindennél előbbre tartom most! ugyanakkor rendkívül megrázott ramsey sérülése. tényleg a könnyeimmel küszködtem :/
14 éve
Törölt felhasználó
tisztelet a csapatnak, amiért így összeszedték magukat! Rosicky beállása is nagyon kellett!

Szólj hozzá