Aaron Ramsey szezonja tegnap véget ért. A walesi játékos szárkapocscsontja és sípcsontja is eltört a jobb lábában az Arsenal 3-1-es Stoke City elleni győzelme alkalmával. Még tegnap este megoperálták, arról még nem sokat tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia. Wenger elhintette nyilatkozatában, hogy nem kevés időt.

Az Arsenal szeretné, ha az Aaront támogatók üzeneteikkel kerülnének kicsit közelebb a játékoshoz. A beküldött jókívánságok egy könyvbe fognak kerülni, amelyet később majd átadnak Ramseynek. Az elkövetkező napokban az Arsenal.com is publikál néhányat az üzenetek közül.

Ha angoltudásodat elég jónak véled ahhoz, hogy teljesítsd a feladatot, akkor ne habozz!

Küldj üzenetet itt:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/send-your-messages-for-aaron-ramsey

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

14 éve
Törölt felhasználó
fecc jó statisztika! 40 pályára lépés és 40 gólban vette ki a részét! Ha idén megnyerjük a Pl-t és a Bl-t akkor ő fogja nyerni az Aranylabdát!
14 éve
Törölt felhasználó
6 hónap! Ráadásul még a ""visszaszoktató teszt"" 6-7-8 hetet vesz igénybe mint VanPersienél, na meg lesznek neki kisebb sérülései! Eduardonak és Rosickynek is volt szóval szerintem november fele lehet teljesen egészséges!
14 éve
Törölt felhasználó
tényleg diabynak is volt törése??? Valaki dobna egy vidit rola mert én nem is tuttam! Köszönöm!
14 éve
Törölt felhasználó
A.com: "After the terrible injury suffered by Aaron on Saturday, we think a great way to cheer him up is to get some drawings from the Junior Gunners!We will arrange for them all to be put together and presented to Aaron"
na srácok... ki rajzol neki? xD
14 éve
Törölt felhasználó
6 hónapot kell kihagynia! http://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/2010/03/01/ramsey-faces-a-long-road-to-recovery-91466-25934047/ azt írják h a 2010-2011-es szezon elejére rendbe jön, legalább 6 hónapot ki kell hagynia, az jutott eszembe mintha azok közé tartozna akik gyorsan felépülnek a sérüléseikből, legutóbbi sérülésénél 3 hetet jósoltak neki, másfél után már pályán volt :D na jó tudom nem valószínű h sokkal hamarabb visszatér, de fő az optimizmus ;-P

Szólj hozzá