Hírek /

Hivatalos közlemény Ramsey állapotáról

Az Arsenal az alábbi közleményt adta ki ma délután Aaron Ramsey állapotáról:

"A tegnapi Stoke City elleni mérkőzésen Aaron Ramsey sípcsont- és szárkapocscsonttörést szenvedett a jobb lábában. A játékost még aznap este megműtötték."

"A műtét sikeresen, mindenfajta komplikáció nélkül zajlott, s bár még túl korai meghatározni Aaron visszatérési idejét, az teljesen világos, hogy az idei szezonban már nem léphet többször pályára. A csapat gondolatai jelenleg Aaronnal vannak, és az egész klub mielőbbi felépülést kíván neki."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

10 éve
Törölt felhasználó
Ramsey a sípcsontjára kapta a rúgást. Eduardo a bokájára.Ebben az a " szerencse" hogy a lábszárban nincsenek szalagok( ha jól tudom ) a bokában viszont több is van. Tehát szalagja remélhetőleg nem károsodott mert az nagyon hosszú ideig gyógyul ( lásd V. Persie) . Ezt az esetet inkább Cissé vagy Larsson sérüléséhez lehet hasonlítani. Nekik ugyanigy és ugyanitt tört el, Cissének már ha jól tom 2x is. De nem tudom pontosan hogy mennyit hagytak ki, igy a Ramseyét sem tudom időleg megjósolni. De csak remélni tudom hogy augusztusban már velünk lesz. Jobbulást neki!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Igazad van, de ki tudja, végülis, h Duduval is mi volt. Ment ott is a titkolódzás, lehet, h az igazat mutatja a videó, lehet, h egy kicsit bug-os. A tény, h minkét eset megelőzhető lett volna az ellenfél szempontjából és nem lett volna muszáj ekkora fájdalmat okozni a a játékosainknak egyik vétkesnek sem!
10 éve
Törölt felhasználó
Mla nem értek a biológiához, de amit belinkeltél videót ott a sípcsont nem tört el csak csúnyán elmozdult! Ramseynek ez is eltört! Szóval nem vagyok egy nagy biológus de meg kell kérdezni egy szakembert, hogy mennyi idő alatt gyógyul fel!
10 éve
Törölt felhasználó
Tomco semmi nem látszik a videón! Nem lassították vissza! A képeken meg úgy látszik, hogy máshol van a lába! Semmi vér nincsen. Könnyen meg lehet csinálni képszerkesztővel szóval úgy nézd meg a képet mint aki összevágta képszerkesztővel!
10 éve
Törölt felhasználó
Igen, azt mondják, h Ramsey-é nem olyan súlyos, szóval reméle, h nem is fog annyit kihagyni, mint Dudu... amúgy jó lenne, ha az a valaki, aki azt a videót csinálta, amit belinkeltem, az a valaki csinálhatna egy ugyanilyet RAmseyvel is. Kiváncsi lennék arra is.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek