Meccs utáni kép a csapatról:

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

14 éve
Törölt felhasználó
Bendő ott volt
14 éve
Törölt felhasználó
Glenn Whelan-nek jár a tiszteletem. Egyedüli játékosként ő tudott úrrá lenni magán és ő maradt ott Ramsey-t nyugtatni. Azért ezt elvártam volna 1 csapattárstól is akármilyen szörnyű látvány volt...
14 éve
Törölt felhasználó
zoli12 és Gabregas, bocsi, h csak ma válaszoltam, de tegnap leléptem...
PM-ben küldtem a válaszokat!
14 éve
Törölt felhasználó
Én azért a bírót se küldeném több ilyen meccsre max a championshipbe.Ne haragudjon már meg a világ de a Stoke a meccs elejétől úgy játszott h ha nem labda akk "legalább fájjon az ellenfélnek" mentalitás.És ezt már a meccs elején megoldhatta volna 2-3 sárgával és akk ez a köcsög is kaphatott volna lapot,mert nem az első durva belépője volt.De a bíró ismételten a romboló csapatot segítette gratulálok neki így utólag.Ramsey ellen nem fujt be 1 büntetőt sem amikor szabályosan 2 ember bedarálta a szeme előtt nem tudom h akk is mire gondolt.
A csapatnak meg minden elismerésem és most már kijelenthető h igen is bajnokesélyes az Arsenal.Ez is mutatja h milyen erős mentálisan ez a csapat 2 év alatt ennyit fejlődni.Nekem az esetnél 1ből a két évvel ezelőtti februári eset jutott eszembe.És őszintén bevallom még a vereséget is beszámoltam tegnap,amilyen arccal a játékosok néztek,de meg lehetett érteni őket és ennek ellenére 1 szenzációs utolsó 10 percet produkálva bedarálták ezt a szarházi Stoke-ot!!!!!Így is kell!!!!Remélem kitart a lendület teljesen az év végéig és akk ott leszünk mind2 nagy versengésben legalább a dobogón!!!!!!!!!!
GG!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
hat nagyon sajnalom Ramseyt,es a fasz kivan mar,hogy mindig velunk tortennek ilyenek

Szólj hozzá