Tegnap volt 25 éve, hogy az Arsenal Közössége elindult útjára, ennek alkalmából pedig videokat készített a klub, valamint megünnepelte a jeles eseményt.

A főszerepet ezúttal Nicklas Bendtner, Andrey Arshavin és Emmanuel Eboue játszotta, akik a régi sikerek idejébe kalauzoltak minket azzal, hogy az 1980-as évek hangulatát idézték öltözékükkel, illetve parókáikkal.

Arshavin leginkább a múlt híres teniszezőjére, John McEnroera hasonlított ezzel a fizimiskával, Eboue pedig Gary Colemanre hajazott (szinte szó szerint), aki a '80-as évek egyik nagy TV-sztárja volt, és a 'Different Strokes' nevű műsor házigazdája is egyben. Bendtner, aki abban az időben még nem is élt, egy hatalmas retro-magnóval érkezett, valamint őt is beöltöztették.

A Közösség tehát ünnepelt, a 25 év alatt 5,5 millió órát töltöttek a drukkerekkel, és rendezvényeiken körülbelül 1 millió különböző ember vett részt ezen idő eltelte során.

A hét egészében az ünneplésé lesz a főszerep az Emirates Stadionban.

Videok:

A hivatalos video a 25 éves Közösségről:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-community-video

Theo Walcott:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/theo-walcott-in-the-community

Emmanuel Eboue és a gyerekek:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/world-at-your-doorstep

Képek:

ArsenalFan.hu Galéria:
http://arsenalfan.hu/kepgaleria/2010/02/26/25-eves-az-arsenal-kozossege-

Theo Walcott:
http://www.arsenal.com/news/community-news/walcott-meets-arsenal-short-mat-bowls-team

Manuel Almunia besegít a spanyol nyelv tanulása közben a diákoknak:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/almunia-community-gallery

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Walcott mellett elnézve ezt a sok idős embert...ezek az emberek (szerintem nyugodtan feltételezhetjük) amióta az eszüket tudják Arsenal drukkerek, és élnek halnak a csapatért (ha a körülmények számomra is adottak lennének, ugyanúgy ott tombolnék minden meccsen, az Arsenalért, de így nekünk marad a tv:)) tehát ezeknek a szurkolóknak az életük az Arsenal. a képek alapján, a korukból ítélve nem egy szezont éltek már át a csapattal, és láttak már sikereket (nem is keveset), de kudarcot is! sajnos ez a 6. év, amikor a csapat stagnál, és ezt kéne felfogni a fiúknak, az egész csapatnak, hogy nem csak magukért, és a summáért küzdenek, hanem azokért a szurkolókért is, akik már XXX éve a csapat mellett vannak, és azokért is, akik távolról (mint mi) szeretik a csapatot! és ezért a képen látni fiatalember is sokat tehet! (Walcott) GO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Azért megmondom őszintén, hogy eltérjek a témától, hogy most kicsit jobban örülnék ha szélső gondjaink lennének! Dzsudzsák a PSV-ben rendre remek teljesítményt nyújt! Szóval lehet, hogy nem lenne rá szükségünk de szerintem elférne a csapatban mint Arshavin cseréje! De hát itt van egy csomó tehetséges játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
Bendtnert fel se ismertem! Most ugrott be, hogy leírtátok! De Eboué a legdurvább! Mint egy rossz hippi úgy néz ki abban a tüdőnadrágban! :D XD

De azért tényleg jó, hogy ennyien szeretik az Arsenalt és ezt most ők is megtapasztalták! Remélem, hogy ez egy plusz motiváció lesz a Stoke ellen!
14 éve
Törölt felhasználó
Eboue a legnagyobb mókamesterek egyike, de ezt eddig is tudtuk. Bendtner most igazán elengedte magát a gatyaletoltás után újra, Arshavint meg ismerjük. :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy arc egytől egyig az összes! :D

Szólj hozzá