Theo Walcott reméli, hogy mostanra már végleg maga mögött tudhatja sérüléseit, és reméli, hogy a kevés lejátszott meccse miatt friss erő lesz az Arsenalnak, amely versenyben van a bajnoki címért. Az angol támadó reméli, hogy lesz helye az angol válogatott világbajnoki keretében, de jelenleg a céljai nem ezek. Elsősorban fitt akar maradni, és bajnoki címet szerezne az Ágyúsokkal.

Hát, térd, ínszalag, illetve borda. Ezen testrészeinek károsodása miatt még csak öt Premier League-találkozón játszott idén, de a 20 éves játékos reméli, hogy a problémák a múlt ködébe vesznek.

Olyan fittnek érzem magam, mint amilyen szoktam lenni. Nagyon jól vagyok, és ezt az állapotot szeretném tartani is. A formám visszanyerése még hátravan, a szezont igazán elkezdeni sem tudtam. Túl sok meccsről hiányoztam.

Jelen pillanatban frissnek érzem magam, a Sunderland elleni találkozón is ez volt a helyzet. A Stoke elleni bajnoki csak a hétvégén lesz, így jócskán van időm új erőre kapni és folytatni, amit elkezdtem. Nehéz összecsapás lesz, de friss vagyok.

Amikor sérülésből térsz vissza, nem raksz túl nagy terhet a vállaidra azt mondogatva, hogy 100%-ot kell nyújtanod, különben nem fog menni. Idén tapasztaltam ezt. Beszéltem a mesterrel, és állíthatom, hogy ő az az ember, akit tényleg érdemes meghallgatni. Ő azt tanácsolta, hogy legyek nyugodt, élvezzem, amit csinálok, és minden menni fog.

Walcottot az idei vb-ről is megkérdezték, azaz hogy gondol-e már rá.

Az első dolog az, hogy fitten kell tartanom magam egészen az idény végéig. Nem akarok újabb hullámvölgyet, tehát a fő célom már megvan. Március 3-án lesz egy barátságos válogatott mérkőzés (Anglia v Egyiptom - Wembley), amely tisztábbá teszi a képet arról, hogy kik utazzanak a világbajnokságra.

Az ujjaimat keresztbe raktam, remélhetőleg ott leszek a válogatott találkozón. Most azonban a Stoke elleni bajnokira koncentrálok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó van... Hirtelen az Eb-re gondoltam.
14 éve
Törölt felhasználó
Még pár meccs, és meglesz a jó forma Theonál! Most is láthatjuk, hogy meccsről meccsre javul a játéka! Így tovább Theo!!!
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson: Song és Eboué miért ne mennének a VB-re? Ha jól tudom Elefántcsontpart és Kamerun is kijutott.
Ami pedig a témához tartozik szerintem Walcott menni fog a VB-re mivel Capello szereti és amelyik meccsen játszott a selejtezön, jól játszott( pl. Horváto. elleni 3 gól). De remélem hogy ha már kiviszik akkor játszani is fog , nem úgy mint 2006-ban, bár akkor még csak 17 volt. Most remélem ha lehetöséghez jut akkor ki is használja azt és jól fog játszani. De a posztján elég nagy a tolongás--- Lennon,SWP,Young,Beckham, de szerintem be fog férni.
14 éve
Törölt felhasználó
Nálam Laurent Blanc!Játékosként nem kedveltem,edzőként annál inkább!Hasonló elvet vall,mint AW,és ő is francia(volt játékosaink között nem igazán látok olyat aki képes lenne szinthez mérten ellátni a feladatot,illetve átvenni AW-től a stafétabotot)!
14 éve
Törölt felhasználó
David Moyes lenne szerintem a legjobb!! 46 éves és az Evertonnál is kisebb legendának számít! Nagyon jó edző és én őt tudnám elképzelni AW helyébe! Vagy esetleg Owen Coylét vagy a Martin O Nielt !

Szólj hozzá