Arsene Wenger arra ösztönzi csapatát, hogy tartsák életben Premier League-álmaikat.

Az Arsenal tartja a lépést a listavezető Chelseavel és megközelítette 2-0-s Sunderland elleni győzelmével a második Manchester Unitedet. A brit fogadóirodák szerint az Ágyúsok a harmadik számú esélyesei a trófeának.

"Harcolunk az álmunkért. Jó kombináció, ha van egy célod, és közben realista maradsz."

"Minél közelebb kerülsz az elsőhöz, annál nagyobb lesz a nyomás. A Chelseanek nehéz meccsei lesznek és még a BL-kihívás is rájuk vár. Ne jósolgassunk még, meccsről meccsre kell haladnunk. A végén meglátjuk, mi lesz."

"Nálunk megvan a csapatszellem, a hit, és ha a szombaton mutatott csapategység nem bomlik fel, jó esélyünk lehet."

"A Stokehoz utazunk szombaton. Maximális hittel és elkötelezettséggel kell küzdelembe vetnünk magunkat, különben az álom véget érhet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
07/08-ban minden a Birmingham elleni 2-2-vel kezdődött...utána pedig már csak futottunk az eredmények után...4 pont és bajnokok lehettünk volna. idén is hasonló szoros helyzet alakulhat ki az élen...
14 éve
Törölt felhasználó
ricsóó!Szerintem az utóbbi évek eredményeit nézve a 07\08-as szezonban voltunk a legközelebb,amikor is féltávnál még mi vezettük a bajnokságot,és a februári hónapban zsinórban játszottuk a döntetleneket(persze nem voltak teljesen megfelelőek a körülmények)!
14 éve
Törölt felhasználó
nah igen de az elmúlt pár évhez képest most vagyunk a legjobb helyzetben de nem tudom h képesek leszünk-e megnyerni nagyon bízok a csapatban...
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem nagyon hiszek az Arsenal bajnoki címében, mert mint ahogy szó is van róla, egyszerűen nyomás alatt nem megy, mindig elakadunk, amikor már ott vagyunk az ajtóban, és szinte már csak a küszöböt kéne átlépni, nem megy, valahogy ott mindig elbukunk.....
14 éve
Törölt felhasználó
"Minél közelebb kerülsz az elsőhöz, annál nagyobb lesz a nyomás." Ránk ez feltétlen igaz,mivel mi nem igazán bírjuk el ezt a terhet,és ezért nem is nagyon szoktunk "előzni" ha esélyünk van rá!

Szólj hozzá