Arsene Wenger úgy véli, hogy Robin van Persie április végén már a csapat rendelkezésére állhat, de rehabilitációja a legjobb ütemben halad.

A holand csatár november óta nem játszott, mivel az olasz válogatott elleni barátságos mérkőzésen bokasérülést szenvedett.

A támadósor meggyengült van Persie kidőlésével, pláne úgy, hogy Nicklas Bendtner is oldalvonal mögé kényszerült egy időre. Wenger reméli, hogy a hollandot idén még látja játszani.

"Április elejére épülhet fel, de a fitnesz-edzéseket még nem kezdte el. Az egy jó hat hetes folyamatos tréning."

"Ha minden jól megy, április végén talán már számíthatunk rá. Nem voltak visszaesései, de hogy biztosan visszatér-e az idény vége előtt, azt nehéz megjósolni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
erre számítani lehetett, ne csodálkozzon senki.
14 éve
Törölt felhasználó
hát ez sajnos nagyon messze van...
14 éve
Törölt felhasználó
Szenzációs. Tulajdonképpen addigra már ki is szálltunk mindenből látva a mostani teljesítményünket.
14 éve
Törölt felhasználó
Ja és szerintem ez nem mérvadó! Bendtner sérülése vége fele is azt mondta, hogy remek ütemben halad, aztán meg nagyon lassan kezdett felépülni! El is húzódott majdnem egy hónappal! Itt is bekövetkezhet és akkor már csak a VB-re mehet, de ha egy kis csoda is jön akkor már március vége fele itt lehet!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ha nagyon optimista akarok lenni akkor a Bl elődöntő visszavágójára már beférhet a cserepadra! Ha úgy állunk akkor a kezdőbe! Persze nem akarok ennyire előre látni, látva, hogy játszottunk szerdán! De sajnos ott a "ha" ! Persze jó lenne megnyerni a Bl-t! És ha összeszedik magukat a srácok akkor ez is sikerülhet!

Szólj hozzá