A jelenleg sérüléssel bajlódó Eduardo az Arsenal hivatalos oldalának elárulta, hogy tudatos volt a gólja, amit a tavalyi FA-Kupa kiírásban rúgott a Burnley együttesének.

A horvát csatárnak egyébként éppen az volt a második pályáralépése a borzasztó bokasérülése után, ám az a találata minden gondot feledtetett. Mint ismert: Eduardo a levegőben, oxival rúgott gólt az ellenfélnek, ez a megmozdulása pedig a 7. helyen végzett az Arsenal legszebb góljait összegyűjtő szavazáson.

"Arra emlékszem, hogy a labda a bal oldalról lett megjátszva." - kezdte a nosztalgiát Eduardo.

"Andrey Arshavinnak éppenhogy sikerült megmentette a labdát, mert különben szöglet lett volna. Ő Gibbsnek passzolt, majd ő pedig Songnak, és Song nekem. Minden jó időzített volt. Amikor jó labdát kapsz, és jókor vagy jó helyen, minden könnyebb."

"Volt időm átgondolni a helyzetet, amikor Song passzolt. Már tudtam, hogy ha elérem a labdát, akkor külsővel fogom eltalálni, és végül sikerült is."

A gólt ezen a linken lehet újból megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=4gu4OD7Ul0Y

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon várjuk már a hasonló megmozdulásait.
14 éve
Törölt felhasználó
tényleg szép gól volt.Remélem hamarosan régi fényében fog tündökölni. 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem Eduardonak nem egy tavalyi góljáról - ami kétségkívül nagyon szép volt - kéne beszélnie, és egyáltalán nem is beszélnie kéne, hanem ontani a gólokat...(ha visszatér)
14 éve
Törölt felhasználó
Nálam egyértelműen ez a legszebb gólja Dudunak Arsenal színekben! Hihetetlen nehéz így eltalálni a labdát, főleg ilyen pontosan! Örülnék ha idén is lőné már a gólokat, mert eddig nem nagyon ment neki!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez volt a tavalyi év gólja nem a buzi kis ronaldoé!

Szólj hozzá