Az Arsenalnak újabb játékosokat kell nélkülöznie sérülés miatt a Porto elleni Bajnokok Ligája meccsen.

Andrey Arshavinról és Alex Songról már korábban is kiderült, hogy nem utazik a portugál bajnokhoz, de a napokban a mardóiak listáját William Gallas és Manuel Almunia is kibővítette. Ráadásul Eduardo sincs megfelelő állapotban, ámbár szerdára ígérték a visszatérését.

William Gallasnak vádli, Alex Songnak és Andrey Arshavinnak térdsérülése van.

-nyilatkozota Wenger.

Manuel Almunia pedig az ujját fájlalja, és ugyebár a kéz hasznos dolog egy kapus életében. Egyébként sem volt 100%-os az ujja, de a helyzet csak rosszabbodott, és nem akarok kockáztatni. Eduardonak még mindig a térdínjével vannak bajai.

Robin van Persie, Kieran Gibbs és Johan Djourou továbbra is hosszútávú sérültek, de öröm az ürömben, hogy Carlos Vela visszatért térdsérüléséből.

Tehát az Arsenal 18 fős utazó kerete:

Lukasz Fabianski, Vito Mannone, Nicklas Bendtner, Carlos Vela, Theo Walcott, Samir Nasri, Denilson, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Abou Diaby, Francesc Fabregas, Gael Clichy, Thomas Vermaelen, Emmanuel Eboue, Mikael Silvestre, Sol Campbell, Armand Traore, Bacary Sagna.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
és még sokan ezen az oldalon akik szidjátok az Arsenalt amikor nem megy a csapatnak akkor szaroztok meg minden.de amikor nyertünk gólokat lőttünk akk istenek meg minden játékos jó volt akkor de amikor rá pár napra kikaptunk vagy nem volt jó az összes játékos akkor már szarok.nevetségesek vagytok. sztem nem gépek a focisták h minden meccsen 100 ot nyújtsanak. Am tisztelet a kivételnek. GO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Xd nevetséges minden ligába 1 lol
nekem csak Arsenal 8 éve és nem is tudnék másnak szurkolni.
De te tudod nevetséges kicsit a legjobbaknak szurkolsz ja innen jön a divat drukkerség XD beszarás egy ember vagy
14 éve
Törölt felhasználó
érteni nem értem, de rád bízom ;)
14 éve
Törölt felhasználó
kb. minden ligában van egy!érted már feco?
14 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885. hogy lehet valakinek 5 kedvenc csapata? vagy csak én vagyok ennyire régimódi.......

Szólj hozzá