Az Arsenal legyőzte a Liverpoolt, ám nem minden szól a felhőtlen örömről.

Alex Song és Andrey Arshavin sérüléseket szedtek össze az 1-0-ra megnyert mérkőzésen, és pénteken újabb vizsgálat vár rájuk. Andrey egy ínsérülés miatt jött le a pályáról idő előtt, míg Alex egy térdsérülést szedett össze, bár végigjátszotta a találkozót.

Arsene Wenger még nem akart a kihagyások időtartamáról beszélni, mert érzése szerint ez még túl korai. Jó hírek is vannak, Samir Nasri ugyanis jó állapotban van a fejsérülését követően, olyannyira, hogy teljesen rendbe jött.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntője előtt Wenger beszélt a sérültekről:

Sajnos elvesztettük Alex Songot, akinek a térdével vannak gondjai. Remélem, hogy a jövő héten már alkalmas lesz a játékra, de ez még nem teljesen biztos. Arshavinnak az ínszalagja károsodott, őt is meg kell vizsgálni.

Nasrit lekönyökölték, és rosszul érezte magát tegnap. Mostmár azonban nincs probléma, és bevethető állapotban van.

Arshavin és Song jövő heti játéka kérdéses tehát, holnap okosabbak leszünk. Arshavinról még ma megtudjuk, hogy mi baja egészen pontosan, Songra is hamarosan vizsgálat vár. Ma még elég nagy fájdalmai voltak, de meglátjuk, mit mutatnak az leletek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Király..... :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem Song Porto ellen már ott lesz, ahogy ismerem őt. Arsavin sem lesz sokáig kinn érzésem szerint, de Eduardo amúgy is tér vissza, úgyhogy azért lesz elől ember.
14 éve
Törölt felhasználó
Na fasza, Soong! :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
hát emberek,ritkán látok ilyen szerencsétlen klubot,mindig a kezdők sérülnek le...egy normális csatárunk sincs,mert eddig is egy volt van Persie,nemtudom mikor fogbeugrani ismét,de már jo lenne,mert Arshavinnak sok helyzete van,de mindet kihagyja...grrrr
14 éve
Törölt felhasználó
Song akkor kaphatott volna egy sárgát! 9 nél jár és ha kap mégegyet akkor 2 meccsre el van tiltva! Jó lett volna ha most összeszedi és akkor nyugodtan kiheverte volna a sérülést! De jobbulást mindenkinek!

Szólj hozzá