Cesc Fabregas kapitányként szeretné a csapatnak elmondani, hogy kortól függően, mindenkinek jobban kell teljesíteni.

Az ágyúsok tegnap legyőzték a Liverpoolt. Cesc szerint ennél többet kell nyújtani a továbbiakban, ha bajnoki címet szeretnének nyerni.

"Sokak szerint nagyon fiatalok vagyunk, és sok sérültünk is van. A fiatalság nem lehet ok a vereségre, főleg ennél a klubnál."

"Tanulni a hibákból lehet. 12, 13, 14, 15 éves korban lehet ezeket megtanulni. Akit 25 évesen kezdenek el játszatni onnantól nem számíthat nagy jövőre."

Fabregas szerint fontos a szellemi forma, nem csak a fizikai. Ez is döntően befolyásolhatja, hogy nyernek-e valamit a szezon végén.

"Csapatként kell dolgoznunk, és játszanunk. Most jön a Premier League legnehezebb időszaka. Ha rontasz, még javíthatsz, de nekünk nem nagyon kéne rontani."

"Aki Arsenal játékos annak el kell fogadnia, hogy a sajtó többnyire negatív dolgokat ír róla. Én azt mondom a kor nem számít."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem az hulyeseg,hogy nem angol nem akar bajnoksagot nyerni????Vieira,Henry,Pires,Bergkamp,Ljunberg ok se angolok meg is hajtottak
cesc 22evesen csk,nem a koraval van baj, hanem o nem igazan olyan mentalitas
lasd peldaul Tony Adams o volt a csk 1989ben amikoe bajnokok lettunk (1988. január 1-jén, 21 évesen csapatkapitánynak nevezték ki.) pedig ott vol O' leary, aki mecsrekorder az arsenalnal. csak hat Tony Adams el-hal az arsenalert es igazi vezeregyeniseg
a tobbi resszel egyet lehet ertenei,de nem muszaly
14 éve
Törölt felhasználó
Szépen leírta a Mu-s srác a problémáinkat. Mondjuk ez nem új nekem mert ezekre eddig is gondoltam, csak nem öntötem szavakba a gondolataim. Érdemes az egészen elgondolkozni.
14 éve
Törölt felhasználó
az a legdurvább hogy ezt manchasteresek írták :-S a középső 3 kép felidegesített.
14 éve
Törölt felhasználó
És így elolvasva, nem biztos, hogy egy klasszis csatár megoldaná a gondokat! Venni kéne egy világklasszis ANGOL!! csatárt! Kb Rooney klónja jó lenne! Másrészt Fabregast le kéne cserélni Gallasra! Nagyobb tapasztalata van és nagyobb vezér is! Másrészt több angol kéne a csapatba! Ezek hiányoznak!
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek a Zoli12 által belinkelttel! Röviden arról szól, hogy Wegernek nincsenek idősebb játékosai! A 2002 es szezonban Seaman, Campbell, Tony Adams, Touré, Pires, Henry, Keown, Parlour, Ljungberg, Vieira, Bergkamp játékosok voltak így hatalamas tapasztalat volt! Most fiatalok vannak!

2. Nincs egy rendes csapatkapitány!! Fabregas egy 22 éves taknyos kölyök aki nem vezéregyényiség! Egy rendes vezér nélkül a Mu és a Ch. ellen csak rohangáltak össze vissza a játékosok! Gallas, Almunia vagy Campbell lenne jó CSKnak!

3, Nincs ANGOL!! Egy belga, francia nem úgy küzd az angol bajnoki címért mint egy angol! A Muban és a Ch.ban a tengelyt angolok alkotják! Itt Theo angol de csak papíron van a nagycsapatban!

Kb erről szól és sok igazság van benne!

Szólj hozzá