Az FA kiadott egy hivatalos közleményt ma 11 órakor:

"Az e heti bizottsági meghallgatás után az Arsenalt és a Hull Cityt bűnösnek találták, mivel decemberben az Emirates Stadionban kitört játékosok közötti verekedést nem tudták meggátolni. A klubokat tehát bűnösnek találták a december 19-én kitört incidens miatt. A Hull elismerte bűnösségét, míg az Arsenal nem. A bizottságnak bizonyítékai vannak arra, hogy a két klub vétett a szabályok ellen. A Hull City 40,000 font befizetésére kényszerül, míg az Arsenal 20,000 fontos pénzbüntetést kap. A csapatokat figyelmeztették, hogy a jövőben figyeljenek oda az ilyen eseményekre."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
NooBito, nem számoltam kevesebben. valutaváltóval számoltam azt meg naponta frissítik.. és az a wtf? az a 12 millió 421 ezer forint és 297 fillér xd
14 éve
Törölt felhasználó
Számunkra szerencsére ez aprópénz. (Már mint a klub számára és nem a családom számára :D) Nem hinném, hogy belehal a klub.

Mostanában arra is gondolok, hogy a PL csapatoknak ki kéne segíteniük a Pompey-t. Például a gazdag klubboknak ha már nem akarnak pontokat veszíteni.
14 éve
Törölt felhasználó
Vicc ez az egész, pfff!
14 éve
Törölt felhasználó
egy átlag játákos is 60-70 et megkeresi,szóval aprópénz...
14 éve
Törölt felhasználó
tényleg nem sok az a 12 millió forint... Azért el tudnám költeni ezt az összeget! :) Inkább úgy fogalmazd, hogy az Arsenalnak ez semmi összeg :)

Szólj hozzá