Cesc Fabregas állítólag már elkezdett lakást keresni Barcelonában.

A Sport azt mondja, hogy Cesc Barcelona szívében keresgélt eddig. Élvezte azokat az éveket, amiket Londonban töltött, de ''elmondása'' szerint ideje változtatni.

Ez azt jelentheti, hogy nem fogadta el az Arsenal új ajánlatát, amely szerint heti 120,000 fontot keresne.

_______________________________________________________________

(Az elmondása szót azért raktam idézőjelbe, mert azt sehol se írták, hogy hol nyilatkozta ezt Fabregas)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

10 éve
Hát a Barcánál nyáron elnökválasztás és szerintem sok elnökjelölt az Ő nevével fog kampányolni !
Meg mostmár eléggé megszaporodtak ezek a hírek miszerint Cesc visszamegy a Barcába ! Sokak szernit Guardiola Xavi helyére építené be mert Xavi már 30 éves és akkor lehetne rotálniuk a középpályát is.
http://spanishfootballsports.blogspot.com/2010/02/fc-barcelona-cesc-fabregas-say-yes.html
Lehet nem alaptalanok a hírek
Ja és ami még fontos hogy Guardiola sztem inkább a katalánokat preferálja és olyasmi csapatot akar összehozni mint a Cruyff féle Dream Team ami tele volt katalánokkal
10 éve
akkor minek jott ide16 evesen,ha annyira szereti a barcat maradt volna ott eljon ide vilagklasszis lesz es amikor igazan szukseg lenne ra lelep (verma,song,rvp,diaby,nasri,rosi,arsha, a csapat magja tuti marad ebbol a csapatbol nyaron nem fog senki elmenni szerintemm es samak mar ugy tunik jonn es wenger raaldoz a vedelemre nyaron 20 millat akkor bomba eros lesz a keret + ezek a jatekosok evrol evre javulnak,mert fiatalok)
viszont ha elmegy akkor nem szabad 60millio alat elenged, megorulok ha bago ert adjuk el es szerintem az erte kapott osszegbol meg tudnank a vedelmet erositeni es cesc helyet nasr, rosicky attudja venni, es meg akkor egy szeolso kp kene
10 éve
Törölt felhasználó
Sztem se fog még idén elmenni Fabre, legalábbis nagyon remélem! :red:
10 éve
Törölt felhasználó
Xavi! és amint már kifejtettem, Cesc-et véleményem szerint a Barca nem a padra venné meg...a többi lentebb.
10 éve
Cesc nem fog elmenni idén.. abba gondoljatok már bele, hogy akkor mi lesz Xabival vagy Iniesta-val. őket a válogatottból se nagyon szorítja ki. 2 éven belül nem fog ő elmenni. talán Xabi pótlása lesz.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek