Steve Bould legénysége a Chelsea elleni meccs előtt legutóbb október utolsó napján veszített pontokat az Akadémiai Ligában, méghozzá a West Ham United ellen, azóta mind a hat bajnokiján diadalmaskodott, azonban a Kékek most véget vetettek az Ágyúsok győzelmi sorozatának.

A mérkőzés elején a két gárda csak kóstolgatta egymást, ám idővel jöttek a helyzetek is: először a hazaiak játékosa, Josh McEachran előtt adódott lehetőség, majd a másik oldalon Matt Paploe blokkolta Luke Freeman lövését, illetve Sam Walker kapus hatástalanította Conor Henderson kísérletét.

A második játékrészben McEachran kétszer is betalált az Arsenal kapujába, ám mindkétszer lesen volt, míg az észak-londoniak közül Freeman volt a legaktívabb, ám Walker eszén nem sikerült túljárnia.

Bould tanítványai, akik legközelebb a Fulham csapatát fogadják majd, 10 ponttal vezetik a bajnoki csoportjukat a Crystal Palace előtt, ám a Sasok egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Reméljük, hogy az első csapat is megússza ma kapott gól nélkül a Chelsea ellen, s hogy Arséne Wenger játékosai eredményesebbek lesznek, mint a fiatalok voltak!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Az én kezdőm: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Fabregas, Song, Nasri - Rosicky, Bendtner, Arshavin
14 éve
Törölt felhasználó
ha nem is kezd de egy félidőt játszani kéne neki mert nekem sokkal magabiztosabbnak tűnik vele a csapat mint Denilsonnal és a középpályán néhány fejbárbajt is megtudna nyerni
14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap csináltattak vele egy fitnesz tesztet! Remélem, hogy kezdeni fog! Bár kicsit kétlem. Mert ha már a meccs előtti napon fitnesz tesztet kell vele végezni akkor nem 100%-os, hogy kezdjen! Bendtnerrel is így volt és nem kezdett!
14 éve
Törölt felhasználó
am Diabyval mi van mert nem láttam olyan hírt h tudja-e vállalni a játékot? ❓
14 éve
Törölt felhasználó
én vérbeli Arsenal drukker vagyok de sztem megint csúfosan kikapunk! de a győzelemre jelenleg sztem 0,000000000001 % esélyünk van! a döntetlen re is kevés! Remélem tisztes helytállás lesz legalább! GOO GUNNERS

Szólj hozzá