Több külföldi oldalt és az Arsenalfan.hu kommentjeit olvasva szomorú vagyok a sok bánatos drukker miatt. Az Arsenal eddig csodás szezont tudhat(ott) maga mögött, de jött a katasztrofális február.

Komoly meccs elemzésekbe nem szeretnék belemenni, mindössze csak leírom azt amit a drukkerek írnak és amit én gondolok.

1. Az Arsenal nagy lehetőség előtt állt, de a játékosok az esélyeket látva elkezdtek izgulni és görcsölni. Nem tudok olyan játékost mondani, aki az utóbbi 2 meccsen ne csinált volna valami kritizálható dolgot. Egyszerűen mondjuk ki, hogy a játékosok nem túlzottan hittek magukban és így fölösleges teherrel a vállukon képtelenek voltak hiba nélkül játszani.

2. Sokakkal ellentétben én nem szeretném senki fejét venni és nem követek új arcokat (csak majd nyáron). A problémát igenis klubon belül kell megoldani és nem a sajtót használva. A jelenlegi csapatban talán a kellő akarat nincs meg. Ma például 10 percet játszottuk a mi játékunkat. -a saját játékunkkal igenis földbe vertük volna a Chelseat.

3. Az Arsenalból hiányzik valami. Mostanság néztem 1-2 skót meccset, ahol a kőkemény fizikai erőt igénylő focival találkoztam és ez tetszett. A skótok, legfőképp a Celtic játszik Arsenaléhoz hasonló focit. A Barcelonanál többet vállalnak a játékosok, lőnek, cseleznek, csúsznak... ilyen felfogás kéne ide is. Egyszerűen nem éreztem azt a csapatban, hogy mi komolyan nyerni akarunk. Alig harcoltak a labdákért, egyéni akciót nem láthattunk. Körülbelül arról szólt az egész, hogy 'Itt a labda, játssz vele te!'. Drogba körülbelül 4 alkalommal kapott labdát, 2 alkalommal megindult és kegyetlenül beverte a gólokat. Továbbá azt sem értem, hogy miért íveljük be a labdát, ha ott Arsavin áll Terryvel a nyakán.

4. Az Arsenal játékosai passzolgattak-passzolgattak, gyakran 1-1-ben kapussal is azt nézték, hogy kinek adják a labdát. Élet nem volt a csapatban, féltek. Az előző 2 meccsen a labdatartáson kívül más célja nem nagyon volt a játékosoknak, vagyis én nem láttam rajtuk, hogy gólt akarnának lőni. Talán mentálisan lettünk elverve.

5. A kezdőkkel is voltak problémák meglátásaim szerint. Ma Rosicky-t kezdettem volna, ahogy Bendtnert is. Talán egy más felállással, más felfogással másképp alakultak volna a dolgok. -de ezt már nem tudjuk meg.

A bajnoki cím talán elúszott, de még messze a vége. Az biztos, hogy a BL-re jobban kell koncentrálni. Reális esély még mindkét kupára van, de talán a csapatban annyi erő nincs, amennyi valamelyik trófea elhódításához szükséges lenne.

Mi szurkolók annyit tehetünk, hogy továbbra is bíztatjuk az Arsenalt. Az utóbbi 2 meccsen a szurkolókon semmi nem múlt, ők kitettek magukért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem azért,de Wenger igazolhatott volna egy csatárt télen,de mindig a fiatalítás,a spórolás.Wenger egy remek edző,de így nem lehet trófeákat nyerni,ahogy ő elgondolja.
14 éve
Törölt felhasználó
azért vicces h a rangadókra csatár nélkül megyünk ki...:Didén nem fogunk sztem semmit nyerni...esetleg jövöre .keveseb sérültel meg igazolásokkal de így...
14 éve
Törölt felhasználó
Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy a játékosaink tudják-e, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznak a szurkolóknak? Vagy csak magukra koncentrálnak és nem is gondolnak arra a sok millió fanatikusra? Mert ha én veszítek egy kosármeccsen, az csak engem bánt igazán, mert nekünk nincsenek szurkolóink, de az Arsenal-nak hány millió is van? Ezek a srácok nem csak magukért hanem a klubbért és a szurkolókért is fociznak. Remélem ezen elgondolkodnak.
14 éve
Törölt felhasználó
Ja és remélem láttátok, hogy amikor Bendő rávezette Terryre a labdát! Akkor, hogy lepattant róla Terry! Lehet, hogy Carvalho volt az! Itt is látszott, hogy mennyire hiányzik előről egy erős csatár! Úgy pattantak le a Ch. védői Bendőről mint a gumi!

Nekem Hajdú B.től ez a mondat rögzült meg!

""Világklasszis csatárok nélkül nem lehet Pl-t nyerni! És Bendtner nem az! Sem Eduardo és sem Vela! """"
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ezen a meccsen is megérződött, hogy tényleg hiányzik Robin! A Villa, Mu, Ch. elleni meccsünkön volt kb 2-3 olyan helyzetünk, hogy a 16 oson belül lőttünk kapura! A tegnapi meccsen azért játszottak szerintem ennyire rosszul, kedvtelenül, mert látják, hogy a Mu ellen és most sem tudnak rendes helyzeteket kialakítani! Nagyon remélem, hogy Robint márciusra összeragasztják mert most már a BL-re kell koncentrálni! És olyan nincs olyan, hogy ott is rosszul szerepeljünk!

Bendtner is akármilyen esetlen volt tegnap! Azért látszott, hogy a beállása utáni 10 percben nagyon megindult a csapat! Látták, hogy megint van remény Bendő személyében! Akkor voltak a legnagyobb helyzeteink! A Pool ellen kezdenie kell!

Szólj hozzá