A múlt hétvégi, 3-1-re elvesztett Manchester United elleni meccset követően ismét nagyon sok támadás érte az Arsenalt, melyek szerint Arséne Wenger csapata még mindig nem elég érett arra, hogy a bajnoki címért küzdjön.

A vereséggel az ágyúsok hat pontos hátrányba kerültek a Chelseavel szemben, ezzel pedig még jobban megnehezítették a helyzetüket a hétvégi Stamford Bridge-i rangadó előtt. Wenger azonban úgy véli, a csapat már épp eleget bizonyított.

"Azt gondolom, még mindig jó helyzetben vagyunk. Valóban kiemelkedően fontos lesz a Chelsea ellen mérkőzésünk, de lényegében még ez sem számít, hiszen a szezon utolsó másodpercéig harcolni fogunk a bajnoki címért. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy mindenki képes lesz elhullajtani egy-két értékes pontot, és szerintem ez továbbra is tendencia lesz." - mondta Wenger.

"A kudarc ellenére is sokkal inkább nyugodtnak kellene lennünk, mert a szezon előtt még arra sem számított senki, hogy az első négyben benne leszünk, nemhogy arra, hogy akár még a bajnoki címért is versengeni fogunk." - tette hozzá.

A csapatnál a szokásosnál is jobban készülnek a Chelsea elleni rangadóra, és Wenger is sokkal nyitottabb, összeszedettebb játékot vár a legénységétől.

"Először is, tanulnunk kell a hibáinkból. Csak azt bántam meg a Manchester United elleni meccsünk óta, hogy túl sok teret adtunk nekik, így szabadon játszhatták a stílusukat, holott nekünk kellett volna diktálnunk."

"De ez már megtörtént, és ahelyett, hogy ezen siránkoznánk, inkább meg kell majd találni a stílusunkat a Stamford Bridge-n. Meg van rá a lehetőségünk, ugyanis az is benne volt a múlt heti zakónkban, hogy nem játszottunk a saját szintünkön."

"Ez egy jó lehetőség arra, hogy feledtessünk mindent a múlt hétről, és hogy ismét visszakapaszkodjunk a bajnoki címért folyó versenybe."- fogalmazott a francia.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
nár megint tanultunk a hibáinkból...csak 1x látnám h tényleg......
14 éve
Törölt felhasználó
jaja majd hetvegen eldol............
14 éve
Törölt felhasználó
Azért vagyunk még belátható távolságban, mert még nem játszottuk le a Chelsea elleni meccsünket....
14 éve
Törölt felhasználó
No Comment! A Meccs után okosabbak leszünk!
14 éve
Törölt felhasználó
ez a wenger amugy jóban van uri gellerrel?? utoljára őt hallottam ilyen magabiztosan hülyeségeket állítani:S:S:S.............

Szólj hozzá