Abou Diaby szombaton vesz részt egy fitnesz-teszten, amely során eldől, hogy tudja-e vállalni a játékot vasárnap a Chelsea ellen. A francia már egy ideje sérült, egészen pontosan január 20. óta (Bolton elleni hazai 4-2-es bajnoki).

Arsene Wenger még mindig reménykedik, hogy Diaby bevethető lesz a Stamford Bridge-en.

Ahogy arról kedden már beszámolt az Arsenal.com, Eduardo kihagyja a londoni rangadót ínsérülés miatt.

Eduardo nem játszik, Diabyt pedig holnap teszteljük.

Sol Campbell felépült ágyéksérüléséből, Carlos Vela térdsérüléssel bajlódik, a hosszútávon maródiak pedig: Kieran Gibbs, Robin van Persie, Johan Djourou.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon örülnék, ha kezdhetne vasárnap! Denilsont nem szívesen nézem, mióta felépült a sérüléséből, már-már a tavalyi Denilsonra kezd hasonlítani.... Szal mindenképp Diabynak kéne játszania Song és Fabregas mellett a kp.-n!
14 éve
Törölt felhasználó
Diaby fontos tagja lett a középpályánknak,és nagyon sajnálnám,ha nélkülöznünk kellene a Dinamo ellen!Egyéb észrevételek: Terry-re nem lesz hatással ez az incidens,ő egy vér profi játékos,aki mindig is előtérbe helyezte a csapat sikerét a sajátjától!100%-ig ott lesz fejben egy ilyen fontos rangadón!
14 éve
Törölt felhasználó
mai faciban a csataroknak is vissza kell zarni,es ha murinyo megmondta neki hogy jarjon vissza akkor vissza kell mennie, szerintem ennyi
terrynek meg felesleges orulni, en mikor megtudttam hogy vidic,rio hianzik azt hittem jol megszorjuk a mut ,erre jott a kozzisztens szar jatek,a nagyok ellen :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Egyéb hírek! Terry-t megfosztotta Capello a CSK szalagtól így szerintem elég maga alatt fog játszani vasárnap és ezt ki kell használnunk! Másrészt magyarázzátok már el nekem, hogy minek egy játékost azért megbüntetni mert nem ment vissza az ellenfél támadásakor védekezni, miközben csatár ?! Balotellit most büntette meg az Inter! Szerintem már szívatásból van az egész! Jó lenne nyáron elhozni a fiút!
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia57, ahhoz képest már írtál a másik hírhez... :D nemde? bár engem különösebben nem izgat, hogy ki, mikor, és mennyit ír, csak megjegyeztem az észrevételem :D

Szólj hozzá