A francia középpályás január 20-án szenvedett vádlisérülést, méghozzá a Bolton ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen, s bár már elég jó állapotban van, mégis kérdőjeles, hogy Arséne Wenger rendelkezésére állhat-e majd az Ágyúsok vasárnapi bajnokiján, hisz még nem tért vissza a teljesértékű edzésmunkához.

Sol Campbell, akinek volt egy kisebb ágyékproblémája fitt a játékhoz, viszont az Aston Villa ellen megsérült Eduardo (térdín) és Carlos Vela (térd) nem léphet pályára a londoni rivális elleni csúcsrangadón.

"Diaby még nem tért vissza a normális edzésekhez"

-nyilatkozta Wenger az Arsenal TV Online-nak.

Jól halad a teljes felépülés felé, de erre még szombatig várni kell. Talán ott lehet a Chelsea ellen... Campbell újra a csapattal van, míg Eduardo továbbra is sérült.
Carlos Vela sem elérhető, viszont rajta kívül nem történt változás vasárnap óta. Theo visszatért és játszhat, Diaby neve mellé kérdőjelet tehetünk, a többi sérülés pedig hosszútávú.
Johan két hónap múlva térhet vissza. Türelmesnek kell lennünk vele, annak ellenére, hogy jól végzi a munkáját, s javul az állapota, még huzamosabb ideig nem számíthatunk rá erősítésként.
Robin rehabilitációja is pozitívan folyik, viszont április előtt korai lenne a visszatérése.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
nyerni kene vasarnap.mert akkor lecsokenne a hatranyunk 3-4 pontra ami nem veszes plane hogy lesz meg mu-cselzi is.
em kezdom:
Mannone-Sagna,Gallas,Verma,???-Song,Diaby,Fabregas-Rosicky,Bendo,Arsha
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem hogy Diaby ott lesz a Chelsea ellen mert ő lehetne a nyerő emberünk! Sokkal jobb teljesítményre képes mint Denilson, ha Diaby fent van a pályán akkor sokkal magabiztosabbnak érzem a csapatot!
14 éve
Törölt felhasználó
Sokkal jobb lenne ha Diaby játszana Denilson helyett! Remélem felépül vasárnapra! Nagyon fontos meccs lesz, így a kockáztatás is benne van, ha nem 100%-os de úgy látja Wenger, hogy kell ő a kp.-ra, hisz erős és magas is, akk szerintem be fogja rakni! Kicsit kockáztatni is kell mostmár!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen,jó lenne ha Denílson helyett berakhatná Wenger Diabyt,bár ha fel is épül,szerintem csak csereként veszi számításba(reméljük nem így lesz,és kezd).Clichy legutóbb egy vicc volt,főleg Park góljánál,amikor gyakorlatilag hagyta hogy a kapuig cipelje a labdát az ellenfél.Bendtner tudjuk hogy általában milyen,de hátha most összejön neki,Arsavint pedig a szélre kell tenni.Remélem Vermaelen megint úgy játszik,mint a MU ellen,rajta nem múlott...És hát ugye ott van még Fabregas,benne mindig van egy(vagy több) gól.Drogbára viszont nagyon figyelni kell.Alapvetően bizakodhatunk,a Chelsea sincs túl jó formában,lehet esélyünk ha összekapják magukat a srácok.
14 éve
Törölt felhasználó
A MU elleni meccs alapján lenne néhány ember akit legszívesebben kihagynék a következő meccs kezdőjéből...De mivel nem bővelkedünk sokkal jobb játékosokban jelenleg és mivel egy elég nagy ellenfél ellen játszunk majd muszáj lesz játszaniuk. Gondolok itt Almuniára, Clichyre vagy Denilsonra. Úgyhogy egy ilyen kezdőre számítok: Almunia---Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy---Fabregas-Song-Denilson---Nasri-Bendtner-Arshavin. Jobban örülnék ha Denilson helyett játszana Diaby vagy akár egyel hátrébb jönne Nasri, mert nem szeretném megint azt látni, hogy amíg a többiek küzdenek addig a brazil nyugodtan hagyja, hogy az ellenfél gólt lőjön...Eléggé felidegesített vele akkor. Elöl Bendtnernek kell kezdenie, mert Terryékkel már végképp nem tudna mit kezdeni Arshavin. Igazából A jobb és a bal szélső posztra van 4 ember, akik közül bárki játszhat vasárnap. A Nasri, Walcott, Rosicky, Arshavin 4-esből csak utóbbi helye biztos sztem Wengernél a kezdőben. Én lehet, hogy Walcottot próbálnám meg a jobb szélen, hátha kezd valamit Cashleyvel.

Szólj hozzá