Egy angol szurkoló kifakadt a meccs után, szerinte az Arsenalból időnként előjönnek az utóbbi években megfigyelhetett problémák, mint például a nagy ziccerek elmulasztása, a védelem kiszámíthatatlansága és a csapat formaingadozása.

1: Tavaly Evra azt a kijelentést tette egy Arsenal-MU meccs után, hogy 'Felnőttek játszottak gyerekek ellen'. Ezen a kijelentésen mindenki ki volt akadva, de valamelyest igaza volt.

2: Az Arsenal játékosai a tavalyi meccshez képest erősödtek valamelyest (fizikai erőt nézve), de simán kiszámíthatóak voltak, így a MUnak nem volt nehéz feladata. A szezon eleji Chelsea meccsre lehetett visszaemlékezni a meccs egyes momentumainál.

3: Az Arsenal támadott és támadott. Egy szép akciót vezetve Arsavin került helyzetbe, de mellé lőtt. Több esély lett volna a gólszerzésre, de találat nem született.

4: Az Arsenal alakzata. Vasárnap csatár nélkül játszott az Arsenal. Kontrát nem tudtunk vezetni, mert nem volt kinek előre vágni a labdát és elől ember hátrány volt, így a védőknak is fel kellett menni.

5: Az Arsenal védőinek a saját feladatukra kéne koncentrálniuk és ez a VÉDEKEZÉS. Talán kevesebb gólt kapnánk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Jók a meglátásai. Kár, hogy Wenger nem olvasgat ilyen oldalakat. Persze ha én lennék az edző, akkor én se olvasgatnék ilyeneket, hogy emberek ott szidnak engem mert az csak elbizonytalanítana.
14 éve
Törölt felhasználó
Jól látja a helyzetet a kedves szurkoló, de remélem mostmár Wenger is belátja végre, bár már késő, mert nem tudunk igazolni, mostmár csak abban lehet bíznunk, h valahogy felnövünk a feladathoz!
14 éve
Törölt felhasználó
Eleg nagy problema lenne ha mar csak Bentner be bizhatunk.Nem hiszem,hogy o meg tudna oldani a csatar problemainkat de ugy nez ki Arsavinnak se nagyon sikerul szoval nem tom.
Talan okosabb lett volna Wenger ha zsebre nyul es megveszi David Villa-t vagy hasonlo kepessegu tamadot.
De o nem igy gondolta,hiszen mi rugtuk a legtobb golt csak hat sajnos Fabregastol se lehet elvarni,hogy minden meccsen golokat rugjon megmentve ezzel a csapatot.
Amig ezt wenger nem ismeri el addig ne almodozzon.
14 éve
Törölt felhasználó
van persienek meg nem kéne minden szezonban kidölnie hónapokra
14 éve
Törölt felhasználó
nem mondom h bendtner szar de nem lehet így tovább lenni.. csatár kell mert egyedül nem csinál semmit max csereként alkalmaznám!!!

Szólj hozzá