Jack Wilshere: Végig a padon ült. Csapata a Bolton kikapott 2-0-ra a Liverpooltól.

Philippe Senderos: Debütált az Evertonban, méghozzá a Wigan elleni bajnokin. Kezdőként lépett pályára és 90 percet játszott. A meccset megnyerték 1-0 arányban.

Havard Nordtveit: A cserepadra került a Hannover elleni meccsen, majd a mesterhámast szerző Bunjaku-t váltotta a 90.-dik percben. A meccset megnyerte a Nürnberg 3-1-re.

Jay Simpson: Kezdőként lépett pályára és végig is játszotta a mérkőzést, azonban csapata a QPR meglepetésre kikapott a Scunthorpe-tól 1-0-ra.

Gavin Hoyte: Megint a padra került a Millwall ellen és ott is maradt a meccs végéig. A Brighton kikapott 1-0-ra. 

Kerrera Gilbert: Ismét 90 percet játszott a Peterborough-ban, de vesztettek a Crystal Palace ellen 2-0-ra.

Mark Randall: A cserepadon kezdett az Exeter elleni mérkőzésen és a 71. percben állt be. A Milton Keynes azonban nem bírt ellenfelével, a vége 1-1 lett.



Henri Lansbury & Wojciech Szczesny: Az ő meccsüket elhalasztották.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Én nem mondtam, hogy nem Arsenal szintű Clichy, de ne a rangadókon nyerje vissza a formáját, hanem gyengébb csapatok ellen.
14 éve
Törölt felhasználó
2 hete még szilvi nem volt Arsenal szintű játékos. mára Clichy se az.. ha így haladunk tele leszünk nem Arsenal szintű játékosokkal. -lassan már kezdem ezt levonni néhány kommentből.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Silvit kéne kirakni Clichy helyére, eddig ő a legjobb azon a poszton.Senderos meg tényleg nem rossz, de most nem fér ide, ezért ment el kölcsönbe, de jövőre jó lehet.Gyerünk Sendi.
14 éve
Törölt felhasználó
kérdés, hogy mennyi lehetőséget kap majd az Evertonban. de ha már elsőre megkapta a bizalmat, és élt is vele, az jó jel.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem játszott rosszul az Evertonban, sztem nem olyan rossz, mint amilyennek sokan beállítják... Silvestrenél jobb, az tuti...

Szólj hozzá